OBIECTIV INDEPLINIT

Marius RadulescuASO SLĂNIC - TINEREŢEA IZVOARE 2-0 (0-0)

Arenă: “ASO”, Slănic. Asistenţă: circa 300 de spectatori. Au marcat: C. Stoian (46) şi Cojanu (62).

ASO: Bădulescu - Solomon (86 M. Geangu), Matei, Rădulescu (cpt), Scarlat - M. Ioniţă (Cursaru), V. Geangu, Moroiţă (75 Burnescu), V. Ioniţă (75 Petrescu) - Cojanu, C. Stoian. Antrenor: Gheorghe Toma.

IZVOARE: Zăbrăuţeanu - Barbu (63 Ciurcă), Ivaşcu, Filipoiu, D. Paraschiv (60 A. Panait) - Ionescu, Liţă, M. Diaconu, R. Diaconu - Vlădan, I. Paraschivoiu. Antrenor: Ion Diaconu.

Au arbitrat: Ionuţ Neagu (Poienarii Apostoli) - Valentin Dumitru (Malamuc, Gherghiţa) şi Marius Diaconu (Ploieşti). Observator AJF: Mihai Ion (Ploieşti).

Jucătorul meciului: Marius Rădulescu jogoscasinoonline.eu

După şase ani de absenţă de pe prima scenă a fotbalului prahovean, ASO Slănic a reuşit, la finele săptămânii trecute, să-şi îndeplinească acest vis. Gruparea care din această iarnă are un nou sponsor, în persoana lui Vasile Todosia, şi un nou antrenor, Gheorghe Toma, a izbutit să câştige derbiul cu Tinereţea Izvoare, scor 2-0 (la pauză: 0-0), şi să-şi asigure, cu o etapă înainte de încheierea sezonului regulat, dreptul de a evolua, din campionatul viitor, în Liga A Prahova.

Cu doi foşti “găzari” în garnitura de start, fundaşii centrali Marius Rădulescu (foto) şi Gheorghe Matei, gazdele au închis toate culoarele spre poarta lui Gabriel Bădulescu, doar masivul atacant al oaspeţilor, Iulian Paraschivoiu, şi-a creat unele şanse, dar fără a modifica tabela de marcaj. Mai mult, aceştia nu au expediat niciun şut serios pe poarta amfitrionilor, iar în atare condiţii este greu să emiţi pretenţii la un rezultat pozitiv.

De partea cealaltă, slănicenii au evoluat prudent şi ori de câte ori au avut şansa au creat ocazii la poarta vizitatorilor. O situaţie clară de a puncta a avut-o mijlocaşul Marius Ioniţă, care, din şase metri, lateral dreapta, a trimis minge mult peste, deşi putea găsi o altă rezolvare a fazei (minutul 30).

Prima repriză s-a încheiat aşa cum a început, iar acest rezultat nu avantaja pe niciuna dintre combatante.

La doar 40 de secunde de la startul mitanului secund, după o degajare lungă a fundaşului gazdă Rădulescu, defensiva oaspeţilor nu a fost în stare să respingă balonul, mingea a circulat pe la trioul Cojanu - M. Ioniţă - C. Stoian, ultimul marcând cu… burta în poarta goală! 1-0 şi meciul de acum începea. Şi la acest scor tot gazdele au fost mai periculoase în faţa porţii, dar Cojanu sau C. Stoian fie l-au remarcat pe Zăbrăuţeanu, fie au trimis de puţin alături de poartă. Acelaşi apărător al buturilor nu a avut ce face în minutul 62, atunci când deja amintitul atacant al gazdelor, Irinel Cojanu, a scăpat singur cu acesta şi a majorat scorul la 2-0. În acest moment, oaspeţii au introdus în teren un nou atacant, dar nici aşa raportul de forţe nu s-a schimbat.

Ultimul fluier al brigăzii de arbitri - Ionuţ Neagu, Valentin Dumitru şi Marius Dumitru - a adus bucurie şi o baie de şampanie în tabăra gazdelor. Greu de abia acum începe!

Rădulescu, omul meciului

De departe, cel mai bun jucător de pe teren a fost veteranul Marius Rădulescu, care la cei 39 de ani ai săi a dat o adevărată lecţie de fotbal. Promovarea Slănicului în Liga A Prahova se datorează în mare măsură lui Rădulescu, fiind în acest campionat un adevărat lider de echipă. În cele 17 meciuri disputate pe teren propriu, ASO Slănic a pierdut doar două jocuri, ambele la sfârşitul turului.

Comments

One Comment on "OBIECTIV INDEPLINIT"

  1. mee on Mie, 10th Iun 2009 4:40 pm 

    masina vezi ca sunt liber de contract….sa te caut sa imi faci trasnfer:))

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!