PRIMARIA PRESEAZA-BERCEA RASPUNDE

Aprilie 27, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 2

Astăzi a fost trimisă o adresă din Partea Primăriei Ploieşti către SC Fotbal Club Petrolul SA in care se solicită draftul de contract pentru preluarea echipei de către municipalitate şi un punct de vedere oficial legat de continuarea sau renunţarea la acest proiect.

Pe site-ul Primariei Ploiesti se precizeaza ca joi, 30 aprilie 2009, edilul ploiestean se va intalni, la ora 09.30, cu Claudiu Colesiu, directorul general al SC Conpet SA, in calitate de reprezentant al clubului de fotbal cu acelasi nume, la ora 10.00, cu George Negoitescu, presedintele si finantatorul clubului Petrolistul Kaproni Boldesti, iar la 10.30 cu omul de afaceri Ionut Negoita.

Contactat telefonic, Florin Bercea a declarat in exclusivitate pentru prahovasport: “Nu înteleg de ce atâta grabă, mai ales ca noi suntem in termen. Am facut reducerea de capital social a societăţii la minimul acceptat, 25 ooo de euro şi trebuie să treacă 60 de zile pentru ca această reducere să intre în vigoare. Dacă primarul vrea să se întâlnească şi cu reprezentanţii altor echipe e problema lui. Noi facem paşii pe care i-am stabilit de comun acord şi vom prezenta în zilele urmatoare şi draftul de contract la care se face referire

 

Sursa foto fascimil : www.patraru.ro

adresa-primariefotbal

 

Comments

6 Comments on "PRIMARIA PRESEAZA-BERCEA RASPUNDE"

  1. boggy on Lun, 27th Apr 2009 1:40 pm 

    asta isi bate joc si de primar si de noi.

  2. amicu' on Lun, 27th Apr 2009 1:45 pm 

    O sa preia Primaria echipa cand o sa joace iar Dinamo in liga a 3-a. Toata miscarea asta e doar un joc de imagine. Vom vedea cine iese primul din el.

    Hai Steaua ! ! !

  3. Adrian Popescu on Lun, 27th Apr 2009 1:54 pm 

    Hai nu zau bai bercica. Si pina acum unde ai fost, in bantustan sau unde? Asta chiar are impresia ca el e buricul pamantului si toata lumea tre’ sa stea drepti si sa puna botu’ la vrajelile lui. La moreni cu tine bai nesimtitule.

  4. morar on Lun, 27th Apr 2009 3:05 pm 

    Asta o sa astepte pana cand o sa vina marele cutremur si tot nu o sa semneze.
    Haideti la miting - nu mai e mult pana ne strangem !

  5. SoSoLuP on Lun, 27th Apr 2009 4:11 pm 

    Hello….

    ma berceo nu dai echipa .. nu ramai in Ploiesti .. ca nu mai joci pe Ilie Oana si nici cu numele de Petrolul … asa ca ori ca noi ori ca noi … …………..

  6. Banel on Lun, 27th Apr 2009 4:15 pm 

    De 5 luni,de la despartirea lui Vivi de FC nu s-au facut pasi importanti ptr o noua echipa.Mai sant 2luni in care trebuiesc facute multe,asa ca pista Bercea trebuie abandonata fara rezerve,asta isi bate joc de tot ce misca in orasul asta.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!