Sevensins

AMBITII MARI PENTRU TRICOLORUL BREAZA

StancioiuIn sezonul trecut formatia din Breaza a dat senzatia, multa vreme, ca poate face pasul spre liga secunda. Finalul de campionat nu a fost unul convingator si Tricolorul se vede obligata sa ia de la capat lupta pentru promovare.

Cu Florin Stancioiu la timona Tricolorul isi propune si in noua editie din liga a treia sa fie o echipa de top.” Cu un conducator precum Constantin Anghelache nu putem avea alt obiectiv decat locurile I-II. Dansul este foarte ambitios, ne creeaza conditiile de care avem nevoie, iar noi, antrenori si jucatori, trebuie sa demonstram pe teren ca avem valoare”, ne-a spus antrenorul Florin Stancioiu.

Chiar daca lotul de jucatori nu mai este la fel de numeros ca in sezonul trecut, din punct de vedere valoric Tricolorul sta mai bine in acest moment.

Dupa ce au dat probe pe la mai multe echipe, atacantul Vasilescu si fundasul Petcu, doi dintre cei mai importanti titulari, au revenit la Breaza si sunt gata pentru o noua provocare. In compartimentul defensiv, alaturi de Petcu si N. Ghita, un castig este si aducerea lui Sandru, de la Petrolul Baicoi, un jucator care s-a integrat foarte repede in jocul Tricolorului si a avut un randament bun in meciurile de verificare disputate pana acum de gruparea prahoveana.

La mijlocul terenului Tricolorul mizeaza pe fotbalisti cu experienta la acest nivel, Turiac, Topala si G. Ghita reprezentand un trio de forta al acestui compartiment.

Spre deosebire de formatiile din al treilea esalon care au probleme mari in gasirea celor doi juniori care sa poata evolua titulari, Tricolorul Breaza se poate baza pe juniori de calitate.” Venirea lui Negotei( n.r.- de la CS Nucet) ne-a rezolvat aceasta problema. El si Olteanu sunt juniori care contribuie efectiv la jocul echipei, nu sunt doar la numar.”, ne-a declarat Stancioiu. Mai mult decat atat, ieri era asteptat sa vina la echipa si Filimon, un junior de la Dinamo Bucuresti, in aceste conditii tehnicianul Tricolorului avand la dispozitie juniori pe aceleasi posturi. Acest aspect este foarte important, in eventualitatea inlocuirii unui junior, pe parcursul meciului, existand posibilitatea mentinerii sistemului de joc.

In avanposturi, langa Vasilescu si Visan a fost cooptat in lot si Simion- de la Dinamo II, un atacant care a impresionat in meciurile amicale pe care echipa din Breaza le-a disputat in aceasta vara.

Un mare avantaj pentru Tricolorul Breaza va fi si terenul propriu, spre deosebire de campionatul trecut. Un teren nisipos, fara iarba, a reprezentat unul dintre motivele pentru care, anul trecut, s-au pierdut puncte importante in meciurile considerate a fi acasa. Acum, terenul din parcul central este unul de calitate, cum nu a fost niciodata la Breaza, dupa spusele antrenorului Stancioiu.

Pentru noul sezon, tehnicianul Tricolorului crede ca, principalele contracandidate in lupta pentru promovare sunt Chimia Brazi, Victoria Branesti, FC Sacele si Elsid Titu.” Nu cred ca va mai fi o echipa care sa domine clar campionatul, cum s-a intamplat anul trecut cu CSM FC Ploiesti. Daca, totusi, va fi o formatie care sa ia aceasta cursa pe cont propriu, atunci sper, din tot sufletul, ca Tricolorul sa fie aceea.”, ne-a spus Florin Stancioiu.

Comments

6 Comments on "AMBITII MARI PENTRU TRICOLORUL BREAZA"

  1. ionascu 32 on Lun, 29th Sep 2008 10:09 am 

    un betiv……barbugiu………….se duce draq echipa jogoscasinoonline.eu

  2. Anonim on Joi, 30th Oct 2008 12:19 pm 

    TRICOLORUL BREAZA CEA MAI TARE TINETI-O TOT ASA Bonus Fara Depunere

  3. bebeyo91 on Lun, 3rd Nov 2008 10:08 pm 

    poate ma luati shi pe mine la echipa mare k de knd imi promiteti….

  4. Forta tricoloru on Vin, 12th Iun 2009 12:09 pm 

    Tricoloru e cea mai buna echipa si trebuie sa promoveze in B,chiar dak nu are stadion da ce conteaza este k are jucatori foart buni!!!Forta Breazaaaaaa

  5. MADALIN on Mar, 16th Iun 2009 2:50 pm 

    BRAVO BAIETI! MERITATI CHIAR LOCUL 1, ORICUM E BINE SI ASA.

  6. unu bun on Vin, 19th Iun 2009 12:58 pm 

    tu lipseai butuza de la echipa mare =))

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!