PRAHOVA DOMINA FOTBALUL JUCAT LA FILEU

Iunie 17, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Tenis, Stirea zilei 4

Ultima etapă disputată din cadrul campionatului naţional de fotbal-tenis s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Cluj-Napoca, rundă în care s-a concretizat, din nou, supremaţia echipelor originare din Ploieşti. În etapa a V-a, echipa Petrom Ploieşti a reuşit să câştige toate cele trei probe de concurs – simplu, dublu şi triplu – astfel că s-a distanţat în fruntea clasamentului.

Marii învinşi ai “găzarilor”, dacă pot fi numiţi aşa, au fost jucătorii formaţiei Atlas Ploieşti, sportivi care au fost nevoiţi să se mulţumească, în final, cu poziţia secundă, la toate probele din competiţiei. În schimb, la concursul desfăşurat în oraşul din Ardeal, ultimul loc al podiumului de premiere a fost împărţit între echipele CSU Ploieşti şi CS Nord-Vest Cluj Napoca. Mai exact, “studenţii” s-au clasat pe locul al treilea în probele de simplu şi triplu, în timp ce gazdele întrecerii s-au mulţumit doar cu cel obţinut în proba de dublu.

Şi după această rundă, locurile podiumului de premiere sunt adjudecate, în ordine, de echipele prahovene: Petrom, Atlas şi CSU, iar după modul în care decurg ostilităţile “găzarii” sunt marii favoriţi la un nou titlu de campioană.

Următoarea etapă va avea loc abia în luna august, deoarece în luna iulie, în staţiunea estivală Mamaia va avea loc ediţia din acest an a Cupei României, întrecere care sunt invitate să participe şi echipe care nu sunt înscrise în Campionatul Naţional.

Iată, mai jos, clasamentul după etapa de la Cluj-Napoca:

1.  CS PETROM PLOIEŞTI     150 puncte jogoscasinoonline.eu

2.  CS Atlas Ploieşti                  137

3.  CSU Ploieşti                        121

4.   CS Nord-Vest Cluj              121

5.   CS Frontiera Oradea            93

6.   CSM Braşov                       83

7.   CSM Chimia Rm. Vâlcea    77

8.   CS Dinamo Satu Mare         58

9.   CS Viitorul Alexandria         18

10. CS Crişul Oradea                18

11. CS Cobra Topaz                 12

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!