PROMOVARE ISTORICA PENTRU TRICOLORUL BREAZA

galerie_breazaVremea caniculară care te îmbia mai mult spre plajă şi bere rece, nicidecum spre stadion, n-a împiedicat peste 1.000 de spectatori să aleagă calea  arenei “Gloria” din Crângul Buzăului, acolo unde “Tricolorul” Breaza şi CS Ovidiu şi-au disputau întâietatea, într-un meci decisiv, pentru promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc.

Cu toţii n-au avut ce regreta pentru că partida a fost una spectaculoasă, cu multe faze de poartă, cu execuţii demne de generic TV, cu goluri multe şi, evident, cu multe ratări.

Asta s-a datorat efortului deosebit al tuturor jucătorilor care au intrat pe superbul gazon al stadionului buzoian, acolo unde au demonstrat că au valoare de…”B”. Din păcate pentru dobrogeni, aceştia au fost nevoiţi să se recunoască învinşi, cedând la mare luptă în faţa elevilor lui Florin Stăncioiu şi Costin Plăvache, reuşind o prestaţie entuziasmantă în faţa unor suporteri admirabili din toate punctele de vedere.

Toate acestea în condiţiile în care fotbaliştii brezeni au intrat în joc de la 0-1, din minutul 14, atunci când tehnicul şi abilul Agafiţei a profitat de neatenţia defensivei prahovene, oarecum visătoare.

Imediat a urmat o nebunie de joc pentru Tricolorul care s-a năpustit, realmente spre buturile lui Popa dar ratările, din poziţii excelente, l-au înegrit realmente pe antrenorul Florin  Stăncioiu. Pe rând, Vasilescu (15), Vişan (18), Samson (21), Dascălu (25) au irosit ocazii uriaşe, ca nişte copii. Cu toate acestea, cu sprijinul civilizatei galerii prahovene, fotbaliştii “tricolori” brezeni au reuşit să puncteze decisiv, în numai patru minute prin “tăticul căpitan” Vişan (32, 34-bară- gol) şi Apostol (36), iar în penultimul minut de joc al reprizei acelaşi Vişan, prin foarfecă pe spate, putea să ducă scorul la un neverosimil…4-1 !

La adăpostul celor două goluri avantaj de pe tabela de marcaj, apărătorii prahoveni au mai “comis-o” o dată atunci când Samson, unul dintre cei mai buni jucători ai meciului, l-a atacat imprudent pe Curumi, iar “centralul” Marius Avram a dictate, fără ezitare, penalty (54) !

Acelaşi Curumi a executat puternic, la colţul din stânga, dar “zvârluga” Sava, ca o pisică a respins balonul şi a temperat iureşul dobrogenilor. A fost momentul cheie al partidei pentru că, imediat, prin modificările făcute, Stăncioiu a reuşit să-şi determine sportivii să închidă jocul, undeva în zona mediană de unde au declanşat câteva contraatacuri periculoase, dar Dascălu (84 - două şuturi consecutive) a fost lipsit de şansă.

În urma acestui rezultat, pentru prima dată în istoria clubului, Tricolorul Breaza a promovat în Liga a II-a de fotbal a României.

Tricolorul Breaza- CS Ovidiu 3-1 (3-1)

Stadion: Gloria jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 1000

Marcatori: Vişan (32, 34), Apostol (36)/ Agafiţei 14

Tricolorul: Sava- Samson, Forika, Apostol, Olteanu (70- Petcu)- Marinescu, Turiac, Liuba, Ghiţă (23- Dascălu)- Vasilescu (65- Ghiorghiţă), Vişan (85- Bumbar)

Antrenor: Florin Stăncioiu Bonus Fara Depunere

CS Ovidiu: Popa- Drăgoi, Andrei, Niţă, Şuţa (80- Niţescu)- Plăcintă (78- Evdochim), Dimcea, Ciuciuleacă, Boraş- Curumi, Agafiţei (87- Dan)

Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe galbene: Liuba 30/ Niţă 35, Ciuciuleacă 67

Arbitri: Marius Avram- Mircea Orbuleţ şi Andrei Constantinescu (toţi trei din Bucureşti)

Jucătorul meciului: Marius Vişan (Tricolorul Breaza)

Comments

2 Comments on "PROMOVARE ISTORICA PENTRU TRICOLORUL BREAZA"

  1. www.fetebaieti.com on Mar, 16th Iun 2009 5:08 am 

    gooo Tricolorul Breaza :D

  2. liviu on Mar, 16th Iun 2009 9:19 am 

    bv tricolorul,sunteti o ekipa foarte buna…..bv balane….ai ajuns mare frate,ai grija de tine pe acolo….sa joci bine,sa dea Dumnezeu sa ajungi la ekipe foarte mari…multa bafta tricolorul…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!