PETROLUL PLOIESTI- CONCORDIA CHIAJNA 1-0 (1-0)

Octombrie 5, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 3

Petrolul Ploiesti Concordia ChiajnaDoar pe jumatate a fost atins obiectivul lui Sebi Tudor la acest meci. Tanarul antrenor al Petrolului a sperat ca partida cu modesta grupare Concordia Chiajna va aduce revirimentul asteptat in privinta rezultatelor, dar si din perspectiva jocului echipei.

Oaspetii au inceput mai bine jocul si au rata o mare ocazie, in minutul 8, prin Ciobotariu. Treptat, insa, jocul a intrat pe un fagas firesc.

Cele trei puncte, esentiale pentru Petrolul, au fost obtinute, dar greu, dupa o partitura falsa pe care fotbalistii ploiesteni au interpretat-o si de aceasta data jogoscasinoonline.eu

A fost nevoie de o minge respinsa de portarul Vintila in fata si de o reluare a lui Odoroaba( minutul 32) pentru ca Petrolul sa castige la limita, cu 1-0, un meci in care nu a convis.

Marele avantaj al ploiestenilor a fost acela ca au avut in fata un adversar dezarticulat, o echipa cu jucatori blazati.

Cele trei puncte au fost obtinute, dar moralul echipei este, inca, in suferinta. Situatie ilustrata si de modul in care, capitanul echipei, Laurentiu Marinescu, a ratat penalty-ul obtinut de Budescu, in minutul 58.

De remarcat ar mai fi doar titularizarea, in premiera in acest sezon, a portarului Panaite, dar si faptul ca Bozga a fost, din nou rezerva, dupa evolutia slaba de la Tulcea.

Declaratii dupa meci Bonus Fara Depunere

Dumitru Bolborea - antrenor Concordia:” M-am saturat sa mi se spuna ca avem jucatori cu nume in echipa. Nu joaca numele pe teren! Petrolul mi s-a parut mult mai artagoasa in returul trecut, atunci cand ne-a batut fara drept de apel”

Sebi Tudor- antrenor Petrolul:”Se simte presiune locului pe care il ocupam in clasament. Nu pot fi multumit de joc, dar sunt multumit ca baietii au luptat pentru a castiga punctele puse in joc. Trebuie sa ne recapatam increderea in noi. Nu acesta este potentialul echipei.”

Petrolul: Panaite- Odoroaba, Stoica, Costache, M. Tudor- Baroian( 71-B. Nastase), Minciuna, Tincu, Budescu- Marinescu( 83- Straton)- Mutiu( 54-V. Lazar)

Antrenor: Eusebiu Tudor

Concordia Chiajna: Vintila- Oae, Ciolca, Gardos, Soare, Lungan- Pop, Balasa, Mozacu( 33- Dantes), Ciobotariu( 61-Iliescu)- Dinita(53- Ungureanu).

Antrenor: Dumitru Bolborea

Cartonase galbene: Marinescu/ Dinita, Pop

Arbitrii: Mihai Ianovschi- Anghel Voicu, Elena Musetoiu (toti trei, din Pitesti)

Jucatorul meciului: Stefan Odoroaba

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!