ASESOFT SE INTOARCE IN INFERNUL DE LA SIBIU

Mai 10, 2009 by redactie  
Filed under Baschet Divizia A, Stirea zilei

frontUn lider are dreptul sa fie învins, dar nu are niciodată dreptul să fie surprins. Arnautovic nu a făcut ochii cât cepele la vizionările primelor două meciuri. Schomers nu găsise nicio mutare de geniu, nicio tactică extraordinară. Poate ar fi putut, fiind un antrenor valoros şi inteligent, dar nu l-ar fi ascultat decât doi-trei jucători. Primind în acest sezon numai intrări prin alunecare din partea conducătorilor, neamţul s-a mulţumit să le arate cartonaşul galben şi să-şi cumpere nişte apărători mai bune. Indiferent de deznodământul acestei serii, el merită să fie primul lăudat. Pentru devotament, pentru pumnii încasaţi mai bine decât Rocky Balboa, banii nevindecând rănile fizice şi sufleteşti.

Revenind la cea mai furtunoasă semifinală jucată de Asesoft în ultimii ani, trebuie să spunem că partida ce va avea loc astazi, de la ora 19, în direct pe Telesport, în Sala Transilvania, reprezintă un nou moment al adevărului. Mai mult pentru Sibiu, decât pentru Asesoft, care a demonstrat de atâtea ori că într-o formă decentă nu are adversar pe plan intern. Victoria ploieştenilor din meciul al treilea, la 50 de puncte diferenţă, i-a făcut pe sibieni să realizeze că e mai uşor să te îmbeţi cu apă decât cu bere rece. “Mahmuri” încă, Matthews & Co. s-au văzut depăşiţi la toate capitolele şi au plecat acasă destul de nedumeriţi. Miercuri seară, cu care Asesoft au jucat?!

Cei doi antrenori nu se confruntă cu probleme de efectiv. Jucătorii sunt pregătiţi să joace 40 de minute la potenţial maxim. În cazul unei victorii, Sibiul merge în finală. Dacă scorul general devine 2-2, Asesoft are un avantaj psihologic uriaş şi porneşte cu prima şansă în meciul decisiv din Olimpia. Biletele s-au epuizat în doar trei ore. 70 de ploieşteni vor fi prezenţi însă în Sala Transilvania, prietenii, rudele jucătorilor, sponsorii şi membrii fan-clubului urmând să-i susţină pe Virgil Căruţaşu şi coechipierii săi. CSU Asesoft nu a mai câştigat la Sibiu de mai bine de un an şi jumătate, iar acum importanţa victoriei este una capitală.

 

Ionut Georgescu - www.csuasesoft.ro

 

 

Comments

One Comment on "ASESOFT SE INTOARCE IN INFERNUL DE LA SIBIU"

  1. Cojo on Dum, 10th Mai 2009 4:40 pm 

    Sper sa castige Asesoft-ul!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!