INFRANGERE LA TARLUNGENI

Mai 10, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

În etapa 30 disputată vineri in Liga a III-a, echipa prahoveană AFC Filipeştii de Pădure, a fost învinsă în deplasarea de la Unirea Tărlungeni. Braşovenii s-au impus cu scorul de 3-1, graţie reuşitelor semnate de Harap (17), Sima (32) şi Spătaru (39), în timp ce golul de onoare al vizitatorilor a fost izbutit de atacantul Anghel, în minutul 49. În acest meci prahovenii nu au contat, iar un argument la cele afirmate anterior a fost şi eliminarea prematură a fundaşului central Gânju, în urma unui fault din postură de ultim apărător.

Pentru acest meci, vizitatorii au aliniat următorii jucători de bază: Cosmineanu - Gânju, Toporan, Cazan - Tudor, Ojică, Budileanu, Stoica - Dumitru, Anghel, Niţoi. Iar, pe parcursul jocului au mai intrat: Picior, Pescaru, Mihai şi Mihalache, în timp ce Răchită şi Stanca nu au bifat nici un minut în partida de la Tărlungeni.

Următorul meci de pe teren propriu se anunţă extrem de dificil pentru jucătorii formaţiei AFC Filipeştii de Pădure, în condiţiile în care pe arena comunală de la Diţeşti va sosi liderul seriei Victoria Brăneşti. O victorie a gazdelor ar fi sinonimă cu trecerea “vecinilor” de la Tricolorul Breaza pe primul loc al ierarhiei provizorie, poziţie ce permite promovarea pe scena celui de-al doilea eşalon fotbalistic din ţară.

Comments

One Comment on "INFRANGERE LA TARLUNGENI"

  1. eu on Dum, 10th Mai 2009 8:17 pm 

    a fost blat 100%

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!