FINAL DE SEZON IN FORTA-UNIVERSITATEA TARGOVISTE-ACTIV PLOIESTI 17-32 (9-15)

Mai 11, 2009 by redactie  
Filed under Handbal

ioana-grama-atacACTIV: Ramona Tănase – Roxana Marin, Alexandra Stângaciu (2), Cristiana Ciuplea (1), Cătălina Preda (4), Carmen Veşcă (6), Anca Giurgiu (2). Au mai jucat: Simona Balcan (6), Adina Puiu (2), Ioana Grama (7), Simona Costache (1), Irina Vlad (1).

Antrenori: Florin Ciupitu şi Cristina Smarandache.

 

În ultima etapă a Diviziei A la handbal feminin, echipa Activ Ploieşti a jucat în deplasare, cu Universitatea Târgovişte. După o etapă de pauză, cauzată de neprezentarea formaţiei CSM Sfântu Gheorghe, în etapa precedentă, echipa prahoveană se ducea la Târgovişte cu gândul la o victorie, pentru a încheia sezonul într-un mod frumos.

Activ a început cu o formulă în care s-a îmbinat experienţa cu tinereţea, conducerea grupării prahovene preferând să le dea încredere junioarelor Marin, Stângaciu şi Preda, care nu au dezamăgit. În duelul cu ultima clasată, echipa ploieşteană nu a întâmpinat probleme, evoluţii foarte bune având Simona Balcan (pivot), Carmen Veşcă (inter dreapta), Ioana Grama (inter stânga) şi Anca Giurgiu (centru).

După o primă repriză în care şi-a creat un avantaj de şase goluri, echipa Activ nu a redus din turaţie nici în a doua parte a întâlnirii, ba, din contră, obţinând o victorie frumoasă, cu scorul 32-17.

Pentru echipa ploieşteană urmează, acum, vacanţa, timp în care conducerea clubului speră să pună la punct o formaţie care să poată ataca primele poziţii ale clasamentului. Mare parte dintre jucătoarele avute în sezonul acesta vor pleca, unele dintre ele fiind împrumutate, cum sunt Ana Maria Marica, Simona Balcan, Bianca Abramiuc, dar important este câştigul pe latura junioarelor, în frunte cu Cătălina Preda, acestea putând creşte valoric şi mai mult în sezonul următor.

Astfel că Activ ar putea avea un lot destul de bun pentru următorul an competiţional, dacă se vor mai efectua şi câteva transferuri inspirate, pentru a acoperi plecarea unor jucătoare de valoare. 

Sursa: handbalfan.com

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!