ALIN COTAN: NU M-A CONTACTAT NIMENI DE LA ALT CLUB!

alin cotanDupă încheierea sezonului în Liga a II-a de fotbal, plecarea mijlocaşului Alin Coţan de la Petrolul  părea a fi principalul punct de interes al perioadei de transferuri.

Aflat în vacanţă la Oradea, locul său de baştină, Coţan a infirmat toate zvonurile legate de o psibilă plecare a sa de la Petrolul.

“Am văzut şi eu că am fost transferat pe la vreo patru echipe. Eu pot să vă spun că nu m-a căutat nimeni de la un alt club. Sunt la Oradea şi singurul lucru pe care îl ştiu sigur în acest moment este că pe 25 iunie mă voi prezenta la stadionul Ilie Oană, la reunirea lotului echipei Petrolul”, ne-a declarat Coţan.

Întrebat despre incertitudinea ecistentă la echipă, relativă la eventuala preluare a clubului de către municipalitate, Coţan a spus că nu îl interesează acest aspect, nefiind problema lui.

“Eu sunt jucător profesionist, mai am 2 ani şi jumătate contract cu Petrolul şi trebuie să îmi respect înţelegerea. Pe mine mă interesează să joc, nu ce se întâmplă în plan administrativ”, a precizat mijlocaşul echipei ploieştene.

În campionatul recent încheiat, Coţan a fost cel mai bun marcator al formaţiei Petrolul, cu 7 reuşite, şi a oferit coechipierilor 8 “assist-uri” (n.n- pase de gol).

Chiar dacă fotbalitul a negat interesul altor cluburi pentru achiziţionarea sa, despre Coţan se spune că ar vizat pentru un eventual transfer la o echipă din primul eşalon, trei fiind grupările care “se bat” pentru cooptarea în lot a mijlocaşului ploieştean: Gloria Bistriţa, Pandurii Târgu Jiu şi Astra Ploieşti.

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!