DOAR SAPTE PENTRU VIITOR

Încă de la reunirea lotului echipei Petrolul, din data de 25 iunie, antrenorul Vivi Răchită a anunţat că va numi, sâmbătă, fotbaliştii pe care îi vrea în continuare la echipă, dinre cei care au încheiat sezonul trecut. Răchită s-a ţinut de cuvânt şi a optat doar pentru şapte jucători care au făcut parte din lotul Petrolului în ediţia trecută de campionat: Laurenţiu Marinescu, Constantin Budescu, Alin Coţan, Ştefan Odoroabă, Bogdan Minciună, Laurenţiu Dumitru şi Daniel Stana.

Interesant este faptul că, dintre cei şapte, Laurenţiu Dumitru nu a jucat prea multe meciuri în sezonul anterior, dar Răchită îl cunoaşte foarte bine pe fotbalistul cu cea mai bună viteză din lotul Petrolului şi ar vrea ca el să rămână la echipă.

În rest, alegerile lui Vivi Răchită par fireşti, deşi vor exista mai multe obstacole în calea colaborării cu aceşti jucători.

În primul rând ei trebuie să îşi renegocieze contractele şi să accepte o diminuare a drepturilor financiare. Apoi, actuala conducere a Petrolului, până se va finaliza preluarea de către municipalitate, trebuie să nu „îi vândă” pe aceştia, oferte pentru eventuale transferuri ale lor existând şi în momentul de faţă, chiar dacă ele nu sunt „oficiale”.

În afara celor 7 seniori desemnaţi de Vivi Răchită să continue cu Petrolul, în calcul mai sunt şi trei sau patru juniori, saorta acestora urmând să fie discutată miercuri  de conducerea Petrolului, Vivi Răchită şi părinţii tinerilor fotbalişti vizaţi.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!