VASILE IACOB, DORIT DE KAPRONI BOLDESTI

vasile_iacob Unul dintre cei mai buni mijlocaşi prahoveni de la nivelul Ligii a III-a, l-am numit aici pe Vasile Iacob, este curtat, în aceste zile, de către revelaţia ediţiei trecute de campionat – Petrolistul Kaproni Boldeşti. Fost jucător la Chimia Brazi şi Conpet Ploieşti – evoluând în ultima ediţie de campionat pentru gruparea de la Strejnic, Iacob este foarte aproape, ca din această vară, să îmbrace tricoul grupării prezidate şi finanţate de către George Negoiţescu. “Până în momentul de faţă s-au purtat unele discuţii între conducerile cluburilor Conpet Ploieşti şi Petrolistul Kaproni Boldeşti, dar o decizie privind viitorul acestui jucător va fi luată de către forul de conducere al echipei noastre”, ne-a declarat delegatul echipei Conpet Ploieşti, Adrian Samoilă.

Cu posibila înregimentare a lui Iacob, Kaproni Boldeşti va câştiga la capitolul experienţă, urmând să devină una dintre pretendentele Ligii a III-a la locurile fruntaşe. Momentan, aşa cum vă anunţam şi în numărul nostru de ieri, formaţia pregătită de Dragoş Mihail Mihalache a reuşit să-i aducă pe Cristian Nica şi Dragoş Ceauşel, doi jucători certă valoare, dar şi patru juniori: Cătălin Popa, Adrian Ioniţă, Mihai Gheorghe (toţi, de la Petrolul Ploieşti) şi Costin Olteanu (fotbalist provenit din pepiniera proprie).

“În viitorul sezon ne dorim o clasare în primele şase echipe ale eşalonului, dar dacă ne vom afla în lupta pentru locurile care permit promovarea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării nu ne vom da la o parte”, afirma, la primul antrenament în vederea pregătirii sezonului competiţional viitor, directorul sportiv al celor de la Kaproni, Marian Ilie.

Conpetul se întoarce la antrenamente

Astăzi, de la ora 10.00, la stadionul din localitatea Strejnic se vor întoarce la antrenamente echipierii formaţiei Conpet Ploieşti. La apelul tehnicianului Silviu Dumitrescu vor fi prezenţi toţi componenţii lotului care au combătut în sezonul trecut, dar şi jucătorii care au fost împrumutaţi la diferite echipe din judeţ.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!