A PLECAT SI COTAN

Iulie 19, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal liga I, Stiri principale

Alin Cotan a fost transferat la Politehnica Iasi Aşa cum era de aşteptat, unul dintre cei mai talentaţi mijlocaşi ai Petrolului, Alin Coţan, a plecat şi el de la gruparea lupilor galbeni, ajungând în cantonamentul din Austria al formaţiei Politehnica Iaşi.

Chiar dacă mijlocaşul ploieştean a fost în atenţia altor trei echipe din Liga I (Gloria Bistriţa, Astra Ploieşti şi Pandurii Târgu Jiu), antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, s-a mişcat mai iute şi se pare că s-a înţeles deja cu acţionarii Petrolului pentru trecerea ului Coţan la echipa din Copou.

Coţan este cel de-al doilea jucător de la Petrolul care a ajuns la Poli Iaşi în această vară, în urmă cu o săptămână fundaşul Ionuţ Costache fiind şi el cooptat în lotul moldovenilor.

În sezonul trecut, Coţan a marcat 7 goluri pentru Petrolul şi a dat 8 „assist-uri” colegilor săi, fiind cel mai bun pasator decisiv din lotul ploieştenilor. Coţa a mai evoluat în prima ligă a României, înainte de venirea la Petrolul, atunci când juca pentru formaţia arădeană UTA.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!