VREA SA JOACE, DAR NU PE BANI PUTINI

alin_cotan După ce nu s-a concretizat transferul lui Alin Coţan la Poli Iaşi, mijlocaşul Petrolului a revenit la echipa ploieşteană de care aparţine. Pentru că nu a fost de acord să continue cu Petrolul – salariul propus (1500 de euro/luna) fiind prea mic, în viziunea jucătorului – Coţan se antrenează, deocamdată, cu Chimia Brazi.

Când m-am întors din Austria (n.n- acolo unde Poli Iaşi a efectuat un turneu de pregătire) am purtat o discuţie cu Vivi Răchită. El mi-a explicat în ce condiţii slariale pot continua la Petrolul, dar nu pot fi de acord cu ele Să nu mă înţelegeţi greşit. Răchită a fost fairplay şi eu sţiu foarte bine că nu sunt bani. Alta este problema. Am şi eu 27 de ani şi nu mai pot evolua pe bani puţini. Nici acum nu ştiu care a fost cauza pentru care nu s-a realizat transferul meu la Iaşi. Sunt la dispoziţia clubului Petrolul, şi, deocamdată, aştept să văd unde voi evolua. Din partea acţionarilor am promisiunea că, deocamdată, voi fi plătit în continuare de ei, dar trebuie să se rezolve într-un fel, pentru că am nevoie să joc!”, ne-a declarat Coţan.

Dacă ar fi fost de acord să rămână în actualul lot de jucători pregătit de Vivi Răchită, Coţan ar fi primit de 4 ori mai puţini bani ca până acum.

Pe de altă parte, odată cu trecerea timpului, şansele ca el să plece la o altă grupare care să-i ofere un salariu cel puţin egal cu cel pe care l-a avut la Petrolul sunt din ce mai mici.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!