PROGRAMUL OPTIMILOR DE FINALA ALE CUPEI ROMANIEI-TIMISOREANA

Septembrie 29, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Cupa Romaniei, Stiri principale

cupa_romaniei Casa Fotbalului a găzduit azi, 29 septembrie a.c., tragerea la sorţi a jocurilor contând pentru optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, ediţia 2009-2010.

Iată, mai jos, programul meciurilor:

CS Gaz Metan CFR Craiova – SCS FC CFR 1907 Cluj SA jogoscasinoonline.eu

CS Astra Ploieşti – FC Timişoara SA Bonus Fara Depunere

SC Dinamo 1948 SA Bucureşti – SC FC Oţelul SA Galaţi

CS Gaz Metan Mediaş – SC Sporting Club Vaslui

CS Unirea Urziceni – SC FC Braşov SA

CF Gloria 1922 Bistriţa – SC FC Steaua Bucureşti SA

SC FC Politehnica Iaşi SA – SC FC U Craiova SA

FC Internaţional Curtea de Argeş – SC FC Rapid SA Bucureşti

Jocurile din optimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe stadionul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorţi. În cazul în care jocurile urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe stadionul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de un stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

În caz de egalitate după 90 de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă, conform art.32.9.din ROAF.

Cartonaşele galbene aplicate jucătorilor până în faza şaisprezecimilor de finală se anulează.

Jocurile din optimile de finală sunt programate pentru 27, 28 şi 29 octombrie 2009, cu începere de la ora 14.00, cu excepţia jocurilor televizate.

Astra şi Timişoara se vor reîntâlni la doar câteva săptămâni duă ce au jucat în campionat, la Buzău, joc încheiat la egalitate, 0-0, în care Astra a jucat de la egal la egal cu una dintre reprezentantantele României în Europa League. Preşedintele Comitetului Director al FC Astra, Marian Manea spune că: “avem şansa noastră, nu suntem deloc învinşi dinainte şi am dovedit asta la meciul din campionat cui FC Timişoara. Este clar că programul timişorenilor este mult mai încărcat, astfel că, pe terenul nostru, nu le va fi deloc uşor să se impună, chiar dacă sunt consideraţi favoriţi. Oricum, se mai pot întâmpla multe până atunci, mai este o lună de zile, timp în care este important pentru noi să strângem puncte în campionat”.

Sursa: www.frf.ro si fcastraploiesti.ro

Comments

2 Comments on "PROGRAMUL OPTIMILOR DE FINALA ALE CUPEI ROMANIEI-TIMISOREANA"

  1. shop on Mie, 30th Sep 2009 2:17 pm 

    de abia astept…sper sa ia steaua de data asta cupa…

  2. Computer Addicted on Joi, 8th Oct 2009 11:55 am 

    Sincer ma indoiesc de faptul ca Steaua va lua ceva anul acesta, atat timp cat jiji inca e acolo. insa pe de alta parte, daca jiji se lasa de Steaua, s-ar putea sa ajunga chiar mai rau.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!