TRIMIS LA ECHIPA A II-A

Octombrie 19, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

alexandru_avram Pentru a doua oară în această ediţie de campionat juniorul Alexandru Avram l-a supărat pe antrenorul Petrolului, Vivi Răchită. În meciul de la Tulcea, Avram a ratat două oaczii mari de gol, la scorul de 0-0, dar nu aceste ratări au reprezentat cauza principală a nemulţumirii lui Răchită, antrenorul ploieştean luând decizia de a-l trimite pe Avram la echipa a II-a a clubului petrolist.

Nu pentru că a ratat am luat această măsură, ci din cauza atitudinii pe care a avut-o atât în teren, cât şi în afara lui. Tocmai de aceea, de astăzi  va merge să se pregătească cu echipa secundă”, a declarat Răchită.

Avram l-a mai dezamăgit pe tehnicianul Petrolului şi în partida din etapa  II-a, atunci când a ratat, de asemenea, două ocazii mari de gol în partida pe care Petrolul a pierdut-o în deplasare cu FC Snagov, scor 0-3. Şi atunci, ca şi la Tulcea, Avram a fost înlocuit înainte de pauză.

Sigur, pe postul pe care evoluează Avram nu trebuie să marcheze meci de meci, dar trebuie să arate o mai mare disponibilitate la effort şi mai multă implicare în joc, mai ales că are doar 18 ani. Acest aspect trebuie să-l înţeleagă Avram, care a primit mai multe şanse din partea lui Răchită, până acum el fiind titular în trei dintre meciurile jucate de Petrolul în această ediţie de campionat.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!