VICTORIE PE TERENUL LIDERULUI

Octombrie 19, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stiri principale

mircea_anton Junioarele I ale clubului de handbal GSI 1 Mai Ploieşti au reuşit să se impună în meciul pe care l-au disputat în deplasare, pe terenul primei clasate, CSS 6 Bucureşti.

Tinerele handbaliste antrenate de Mircea Anton erau cotate drept outsidere în meciul de la Bucureşti, mai ales că echipa gazdă reuşise să câştige, până la această partidă, toate meciurile disputate.

Chiar dacă au pierdut 5 jucătoare importante faţă de sezonul anterior, ploieştencele au jucat de la egal la egal cu gazdele până spre finalul primei reprize, moment în care CSS 6 Bucureşti s-a desprins pe tabela de marcaj şi a reuşit să intre la pauză cu un avantaj de trei goluri, 16-13.

Partea  doua a meciului a fost una de poveste pentru fetele antrenate de Mircea Anton.

Revenirea ploieştencelor a fost posibilă, în mare măsură, graţie evoluţiei de excepţie a portăriţei Gabriela Marin, care, timp de 15 minute (34-49) nu a primit niciun gol, dar şi formei foarte bune în care s-a aflat Andreea Ene, marcatoare a 8 goluri.

În minutul 48, GSI 1 Mai a preluat conducerea, 19-18, dar gazdele au revenit şi au egalat la 22 în minutul 55. În ultimele 5 minute, fetele de la GSI 1 Mai s.au apărat perfect şi au marcat de 2 ori, stabilind scorul final 24-22, în favoarea lor.

În urma acestui rezultat, GSI 1 Mai Ploieşti a acumulat 6 puncte în clasamentul Seriei C, fiind la egalitate de puncte cu CSS 6 Bucureşti şi Rapid Bucureşti, primele două clasate, la golaveraj.

Pentru modul în care au luptat şi pentru că au arătat, la acest meci, că au un moral puternic, lefelicit pe jucătoare! Mă bucur mult pentru victorie, dar şi penru poziţia din clasament. Dacă fetele ar fi făcut progrese reale la creativitate şi ştiinţa jocului, rezultatele ar fi fost mult mai clare şi mai uşor obţinute”, ne-a declarat antrenorul Mircea Anton.

La meciul cu CSS 6 Bucureşti, pentru GSI 1 Mai au evoluat următoarele handbaliste: Alina Vişan, Gabriela Marin, Mădălina Donose- portari jogoscasinoonline.eu

Mădălina Profireanu (5 goluri marcate), Sânziana Perţea (5), Dora Anton, Loredana Mincă, Corina Florea (2), Andreea Ene (8), Andreea Niţoiu, Nicoleta Jitaru, Cătălina Şelaru (4) şi Alexandra Mitică.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!