VIVI RACHITA: NU VREAU DOAR SA NE AFLAM IN TREABA!

Octombrie 22, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

conferinta_petrolul_ploiesti După disputarea primelor 10 runde din Liga a II-a de fotbal, antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, nu este mulţumit de zestrea de puncte pe care o are echipa sa.

„Pentru mine există doar cuvântul performanţă. Nu vreau doar să ne aflăm în treabă! Tocmai de aceea, în etapele care au mai rămas de disputat până la finalul turului de campionat trebuie să adunăm cât mai multe puncte, să nu mai irosim şanse importante aşa cum s-a întâmplat şi în meciul de la Tulcea”, a declarat Răchită la întâlnirea cu presa locală, astăzi, la stadionul Ilie Oană.

Totodată, antrenorul ploieştenilor a discutat despre sprijinul real de care echipa se bucură din partea primarului Andrei Volosevici, Răchită având promisiunea edilului şef că, în iarnă, va avea la dispoziţie un buget pentru realizarea unor transferuri necesare.

„În special în compartimentul ofensiv trebuie să ne întărim. Pentru noi, atacanţii reprezintă o problemă, cel puţin deocamdată, fiind măcinaţi de accidentări ale jucătorilor care evoluează pe acest post.

Licitaţie pentru demolare

Directorul Petrolului, Alexandru Crângu, a punctat faptul că astăzi a început licitaţia electronică pentru stabilirea firmei care va efectua lucrările de demolare de la stadionul Ilie Oană, precizând că, din punctul lui de vedere, această operaţiune ar trebui să demareze cu demolarea peluzei de pe strada Alexandru Vlahuţă (n.n- cea dinspre Maternitate).

Crângu a mai amintit faptul că, tot astăzi, a început licitaţia pentru desemnarea firmei care se va ocupa de refacerea cantonamentului de la Crângul lui Bot.

„De terenul de la Crângul lui Bot ne-am ocupat deja şi echipa a făcut antrenamente acolo. Eu aş vrea ca echipa să poată intra în cantonamentul de la Crângul lui Bot încă din luna ianuarie a anului viitor, a mai spus directorul de la FC Petrolul.

În altă ordine de idei, pe siteul echipei – fcpetrolul.ro- s-a deschis magazinul on-line al clubului, cei intereaţi, din ţară şi străinătate putând să cumpere materiale promoţionale ale formaţiei favorite. De asemenea, din data de 15 noiembrie, la Galeriile Comerciale Ploieşti, în cadrul complexului Winmarkt, va fi deschis magazinul de prezentare al clubului Petrolul, produsele specifice unui asemenea magazin urmând a fi achiziţionate de fanii echipei la preţuri foarte accesibile.

Bilete pentru spectatori

Clubul Petrolul a luat decizia ca începând de sâmbătă, de la meciul cu CSM Râmnicu Sărat să pună în vânzare bilete pentru cei care vor să asiste la meciurile de pe teren propriu ale formaţiei ploieştene.

Un bilet la peluze va costa 3 ron, la tibuna a II-a preţul biletului va fi de 5 ron, iar la tribuna I – 10 ron.

„Din punctul meu de vedere este un lucru care ţine de normalitate. Aşa vom avea şi un barometru real al celor care ţin cu adevărat la această echipă”, a declarat antrenorul Petrolului- Vivi Răchită.

Comments

One Comment on "VIVI RACHITA: NU VREAU DOAR SA NE AFLAM IN TREABA!"

  1. Pariuri Sportive on Vin, 23rd Oct 2009 10:20 am 

    Pana acum cea mai buna performanta a lui Vivi Rachita a fost atins in 2006, cand echipa a ajuns in semifinalele Cupei Romaniei, fiind eliminati de Rapid. Eu sper ca in acest sezon echipa va evolua mai bine, punand capat declinului care a inceput in 2002.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!