OBLIGATIA DE A FACE PERFORMANTA

Septembrie 30, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

chimia_brazi Echipa de fotbal Chimia Brazi a fost, mai mereu, una dintre structurile sportive mediatizate poate prea mult faţă de rezultatele pe care echipa le-a avut pe teren , cel puţin în ultimele ediţii de campionat.

Această apetenţă a presei sportive prahovene pentru diversele situaţii apărute la gruparea de lângă Combinat are şi o justificare, aceea că, de bine sau de rău, la Brazi se întâmplă mai des ca în alte părţi evenimente care trebuie reflectate.

După ce Chimia a devenit, începând din acest sezon, o sosie a Petrolului Ploieşti din campionatul trecut, lucrurile păreau că vor fi colorate în roz pentru echipa din Brazi.

Nu a fost deloc aşa pemntru că rezultatele din campionat au fost foarte slabe, doar parcursul din Cupa României salvând până acum imaginea unui club care oferă condiţii cu mult peste nivelul celui de-al treilea eşalon.

Conducerea clubului trebuie să înţeleagă odată pentru totdeauna lecţia elementară a stabilităţii pe care echipa trebuie să o aibă la nivelul staff-ului tehnic, iar jucătorii trebuie să ştie că la ceea ce li se oferă ei trebuie să răspundă cu evoluţii pe măsură în timpul jocurilor. Dacă nu, să plece ei, nu antrenorul.

Pentru că, atunci când ai în lot fotbalişti ca Alin Coţan, Daniel Stana, Constantin Muţiu, Valentin Lazăr sau Ştefan Odoroabă nu ai voie să îşi propui altceva decât să promovezi şi să faci spectacol la fiecare meci. Dacă nu, atunci interesul pentru ceea ce se întâmplă la Brazi ar trebui să dispară.

Nu de alta, dar la ce drepturi au toţi cei de la Brazi- de la conducere la jucători- există şi obligaţia de a face performanţă. Altfel, toţi banii cheltuiţi cu această echipă par a fi aruncaţi pe fereastră.

Şi e păcat, pe criza asta!

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!