GUSTUL DULCE AL VICTORIILOR

Octombrie 12, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stiri principale

Junioarele I ale clubului de handbal GSI 1 Mai Ploieşti, antrenate de Mircea Anton, au revenit la parcursul de regularitate pe care l-au avut şi în sezoanele anterioare, în meciurile din seriile de calificare la tuneele finale.

Învinse în prima etapa a campionatului de rivalele de la CSM Ploieşti, fetele de la “1 Mai” au câştigat două meciuri consecutive şi, după etapa a patra, au urcat pe treapta treia a clasamentului, fiind la două puncte distanţă de lider.

Mai întâi, la Bucureşti, GSI 1 Mai a făcut instrucţie cu CSS 5, sportivele de la CSS 1 Mai câştigând la o diferenţă care ne scuteşte de comentarii: 42-15 (18-7). Interesant de remarcat este faptul că, la acest meci, toate jucătorele de câmp trimise în teren  de Mircea Anton au reuşit să marcheze.Porfireanu, cu 9 reuşite şi Perţea – cu 8, au fost , însă, cele mai bune marcatoare în disputa cu CSS 5 Bucureşti.

Mult mai dificil a fost meciul pe care fetele de la GSI 1 Mai l-au jucat pe teren propriu în compania formaţiei  Colegiul Tehnic Media Bucureşti. Conduse la pauză cu 12-11, sportivele din Ploieşti au reuşit, în partea secundă, să întoarcă rezultatul, impunându-se cu 24-23. Porfireanu – cu 7 goluri, Perţea – cu 6 şi Ene – cu 5 au fost cele mai bune marcatoare pentru formaţia ploieşteană, în această dispută.

Victoriile obţinute în aceste două meciuri sunt cu atât mai mult de apreciat cu cât 5 dintre cele 7 titulare ale echipei din sezonul anterior nu mai fac parte din lotul actual al grupării GSI 1 Mai, ultima “pierdere” fiind cea a Sabrinei Iliant.

În runda viitoare, handbalistele antrenate de Anton vor evolua chiar pe terenul liderului, CSS 6 Bucureşti, acest meci urmând să reprezinte un barometru exact al posibilităţilor echipei ploieştene, mult slăbită din punct de vedere valoric prin plecările celor mai bune jucătoare din anii trecuţi.

Comments

2 Comments on "GUSTUL DULCE AL VICTORIILOR"

  1. rodi on Mar, 13th Oct 2009 6:21 pm 

    porfireanuuuu….asa te vreau mamaaaa:))……coleguta mea…….team invatat bine jogoscasinoonline.eu

  2. mdy on Lun, 19th Oct 2009 12:05 pm 

    A avut loc etapa de la sala CSS 6.GSI 1 Mai Ploiesti a castigat si de aceasta data,cu 2 goluri in fata formatiei CSS 6 Bucuresti si trece pe primu loc,dupa golaveraj,la egalitate cu alte echipe.Urmatoarea etapa:1 nov la Bucuresti,cu Sc 88 Bucuresti,echipa ploiesteana fiind favorita la vitorie Bonus Fara Depunere

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!