FARA DREPT DE APEL

Octombrie 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

Chimia Brazi- Viitorul Toporu 3-1 (3-0)

Stadion: Chimia jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 200

Au marcat: C. Vlad 9, Muţiu 21, V. Lazăr 38/Ilie 90

Chimia: Gheorghe- Neagu, Sambou, Gâţu, Irimescu- Baroian, Dinu (63- Munteanu), Stana, Coţan (66 Butufei)- C. Vlad (28- V. Lazăr), Muţiu (81- Copilu)

Antrenor: Sebi Tudor Bonus Fara Depunere

Viitorul Toporu: Barbu- Bănuţă, Nofitovici, Pacinschi, Anghelini- Bâră (26- Ilie), A. Dumitru (65- Badea), Cârlogea (54- Mihai), Adam- Turcu, Nedelcu (40- Lia)

Antrenor: Dumitru Bolborea

Arbitri: Fernando Costache- Gabriel Georgescu, Ion Moşteanu (toţi din Constanţa)

Avertismente: Irimescu 53, Stana 70/Bănuţă 19, Barbu 34, Pacinschi 36, Anghelini 49

Jucătorul meciului: Alin COŢAN

Setea de victorie a fotbaliştilor Chimiei Brazi a fost astâmpărată încă din prima repriză a partidei cu Viitorul Toporu.

Acest lucru a fost posibil graţie unei formule de echipă bine aleasă, de această dată, de Sebi Tudor, care a ales să joace cu Stana, Coţan şi Muţiu încă din startul meciului. Şi acest lucru avea să se vadă în exprimarea echipei.

În minutul 9, Coţan pasează ideal în adâncime pentru Cătălin Vlad, care a lobat elegant şi a deschis scorul, după ce prahovenii avuseseră timp , până atunci să mai rateze alte trei ocazii importante, prin Stana, Sambou şi Gâţu.

În minutul 21 scorul a devenit 2-0: Coţan pasează inteligent pentru Baroian, pe dreapta, acesta trage la colţul scurt, Barbu respinge în faţă ş acelaţi Baroian îl serveşte ideal pe Muţiu care marchează din apropiere.

Recitalul lui Coţan a continuat şi, în minutul 38, acesta mai găseşte o pasă de maestru pentru Valentin Lazăr (intrat în locul lui Vlad, accidentat), şi blondul atacant al Chimiei a stabilit scorul pauzei, 3-0 pentru Chimia.

În ciuda ocaziilor numeroase de gol de după pauză, prahovenii nu au mai marcat, de semnalat fiind doar golul oaspeţilor, din minutul 90, după o minge scăpată de poartarul A. Gheorghe.

A fost un meci în care Chimia a zburdat pe teren  şi şi-a etalat forţa ofensivă de care dispune, rezultatul din partida cu Viitorul Toporu reprezentând primul succes al echipei de când aceasta a fost preluată de Sebi Tudor.

În mod normal, după un asemenea meci, Chimia ar trebui să se impună fără emoţii în runda viitoare, pe terenul codaşei CF Predeal.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!