INCA UN ARBITRU BATUT!

Noiembrie 10, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stiri principale

Spre finalul întâlnirii dintre Victoria Bordeni şi Brădetul Ştefeşti, meci contând pentru etapa a XIV-a de la nivelul Ligii B Prahova, arbitrul Mihai Coman a fost lovit cu genunchiul în stomac, de către atacantul vizitatorilor Ovidiu Paraschiv. Nemulţumit de o decizie a asistentului Romulus Sprânceană, ”bătăuşul-fotbalist” a început să protesteze, iar pentru această faptă a văzut al doilea cartonaş galben (primul îl încasase tot pentru proteste) şi, implicit, pe cel roşu. În acel moment Paraschiv şi-a pierdut cumpătul şi a început să-l  lovească pe arbitrul întâlnirii, chiar dacă la câteva ore de la încheierea partidei a început să-i pară rău de gestul făcut. La finalul meciului, joc încheiat cu scorul de 3-2 pentru Victoria Bordeni, toată brigada de arbitri a fost supusă unui tir de injurii din partea delegaţiei vizitatoare, ba, mai mult, asistentul Sprânceană a fost ”recompensat” şi cu o minge aruncată în cap. Din câte se pare, jucătorul echipei din Ştefeşti, dacă mai poate avea această titulară, se va prezenta astăzi la Comisia de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal pentru clemenţă, deşi în acest caz comisia forului de pe strada Pielari ar trebui să taie în carne vie.

Caz similar cu o săptămâna înainte

În urmă cu şapte zile, un alt meci de Liga B Prahova a fost garnisit cu scene de box, jocul fiind atunci întrerupt. S-a întâmplat la partida dintre Unirea Cocorăşti Colţ – Gloria Ologeni, atunci când mai mulţi jucători ai oaspeţilor l-au bruscat pe arbitrul Sorin Nistor, acesta fiind nevoit să fluiere finalul jocului încă din minutul 36! Comisia AJF a omologat meciul cu 3-0 în favoarea gazdelor, iar cei care au confundat fotbalul cu boxul au primit multe etape de suspendare, suficient timp să reflecteze la ceea ce au făcut.

Aşadar, chiar dacă ne aflăm în secolul al XXI-lea şi ţara noastră a intrat, de ani buni, în Uniunea Europeană, comportamentul unora dintre noi este similar celui din epoca primitivă.

Comments

One Comment on "INCA UN ARBITRU BATUT!"

  1. fRusSy on Mar, 17th Nov 2009 10:19 pm 

    Ce ratati…ar tb ca sa le desfiinteze exhipele si sa dea amenzi dure…juktorilor..si exclusi din fotbal…Pt ca asa fac blaturi arbitri..dau de frica faulturi…etc jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!