Sevensins

S-AU STABILIT ECHIPELE CALIFICATE IN SEMIFINALELE CUPEI ROMANIEI

Noiembrie 20, 2009 by redactie  
Filed under Cupa Romaniei, Stiri principale

Rezultatele înregistrate în sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana:

(+) FC Braşov – Gloria Bistriţa 3-0

Au marcat: Hadnagy ‘4, Zaharia ‘30, Ilyes ‘60 (penalti)

(+) FC Vaslui – Internaţional Curtea de Argeş 1-0

A marcat: Burdujan ‘87

Universitatea Craiova – (+) CFR Cluj 0-1

A marcat: Dubarbier ‘25

Astra Ploieşti – (+) Dinamo Bucureşti 1-2

Au marcat: Păun ‘16 (penalti) / Andrei Cristea ‘9, ‘54

Echipele precedate de semnul (+) s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Semifinalele se vor disputa în dublă manşă, în anul 2010.

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, joi, după eliminarea formaţiei Astra Ploieşti din Cupa României, în faţa grupării Dinamo, scor 1-2, că Astra este o echipă mică şi trebuie să “înghită tot”.

“Cred că am reuşit un joc bun, mai ales în prima repriză. De câte ori jucăm contra unor echipe de calibru avem anumite dificultaţi şi mi-ar plăcea să cred că acestea nu sunt generate şi de arbitraj. Au fost unele fragmentări ale jocului, mai ales în repriza a doua, care ne-au scos din ritm. Am ratat şi şansa omului în plus, de care nu am ştiut să beneficiem, iar eliminarea lui Strătilă a fost copilărească”, a spus antrenorul.

“Cred că arbitrii au echilibrat prea repede balanţa. Apoi, în încercarea de a egala, am lăsat spaţii mari şi, pe acest fond, au venit marile ocazii ale adversarilor, în final. Cred că, la golul nostru anulat, Păun a fost în poziţie regulamentară, cum mai cred că, la primul gol al lui Dinamo, a fost fault în prealabil. Dar la fel de bine şi faultul nostru de la golul egalizator ar fi putut fi în afara suprafeţei de pedeapsă. Una peste alta, cred că rezultatul este corect, iar noi trebuie să ne gândim acum că ne aşteaptă un meci greu, luni, cu Steaua. Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot!”, a declarat Napoli.

Referitor la materialele apărute în presă, conform cărora antrenorul secund al formaţiei Astra, Emil Ursu, şi antrenorul cu portarii Gheoghe Niţu au fost demişi de gruparea ploieşteană chiar înaintea meciului cu Dinamo de joi, Napoli a ţinut să explice că situaţia este alta: “Nu i-am dat afară nici pe Ursu, nici pe Niţu. Lui Ursu i s-a încheiat contractul cu Astra la 1 noiembrie, deci nu în aceste zile, iar Niţu nu a fost dat afară, ci este în continuare la noi, doar că a solicitat câteva zile de concediu, pentru probleme personale. Eu lucrez cu echipa pe care o am la dispoziţie“.

Antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, joi, după victoria obţinută pe terenul grupării Astra Ploieşti, scor 2-1, în Cupa României, că echipa sa a meritat să învingă, deoarece, în afara golurilor, a avut şapte ocazii importante de a marca

“A fost un joc bun contra unei echipe care a vrut şi a luptat mult, joc pe care, în ciuda terenului foarte greu, cred că l-am controlat. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar cred că, după joc, meritam victoria, pentru că, în afara golurilor, am avut alte şapte ocazii mari de a marca”, a spus Ţălnar.

Cornel Ţălnar a precizat că nu are nicio preferinţă în privinţa adversarei din semifinalele Cupei României.

“Nu am preferinţă pentru adversarul pe care îl vom întâlni în semifinale, când datele problemei vor fi altele, pentru că se joacă tur-retur. Cred că s-au calificat în semifinale patru echipe foarte bune şi orice adversar am avea, am avea o misiune la fel de grea”, a declarat Ţălnar.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Astra Ploieşti, în sferturile de finală ale competiţiei.

Golul gazdelor a fost marcat de Păun ‘16 (penalti), iar oaspeţii au punctat prin Andrei Cristea ‘9, ‘54.

Astra: 82. Miron – 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal, 25. Crăciun (17. Sandu ‘84) – 18. Strătilă, 8. Seto (6. Hatchi ‘84), 16. Gheorghe, 7. Paulinho (15. Gafiţa ‘75) – 14. Păun, 11. Miranda. Antrenor: Nicolo Napoli jogoscasinoonline.eu

Dinamo: 23. Matache – 14. Molinero, 18. L. Goian, 4. Moţi, 2. Diabate (3. Pulhac ‘58) – 20. Ad. Cristea, 6. Rus, 29. N’Doye (7. Zicu ‘85), 8. Boştină – 99. Niculescu (30. Tamaş ‘66), 17. An. Cristea. Antrenor: Cornel Ţălnar Bonus Fara Depunere

Cartonaşe galbene: N’Doye ‘38, Molinero ‘44

Cartonaşe roşii: Strătilă ‘69 / Moţi ‘65

Arbitri: Cristian Balaj (centru) – Vladimir Urzică, Liviu Ciubotariu (asistenţi) – Cătălin Popa (rezervă)

Observator: Constantin Gheorghe, Hacic Garabet

SURSA: MEDIAFAX.RO

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!