PARTEA PLINA A PAHARULUI

Noiembrie 18, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Prea des se soarbe din paharul sportului prahovean doar aerul din partea goală a acestuia. Atât de des încât, cei care fac asta, au ajuns chiar să savureze „nimicul” pe care-l înghit, considerându-l  delicatesă.

Aşa se face că, de cele mai multe ori, partea plină a paharului rămâne neatinsă, în ciuda faptului că aceasta este cea care ar putea să mângâie papilele gustative.

Să încerci, în ziua de astăzi, să le spui oamenilor care aparent iubesc sportul- dar în esenţă iubesc scandalul- că Bercea a făcut şi lucruri bune la Petrolul, că Răchită a creat o echipă din nimic, că Asesoft are cele mai bune rezultate internaţionale ale unei echipe româneşti de baschet sau că CS Petrolul se află mai mereu în primele 6 cluburi din ţară, înseamnă să îşi forţezi limitele. Pentru că ei, de-a lungul timpului, s-au obişnuit să îşi astâmpere setea cu aerul din partea goală a paharului, nu cu lichidul din partea plină.

Aşa că ei vor vedea mereu doar că Bercea  e „groparul” Petrolului, că Răchită are figuri de manager, că Asesoft ia bătaie de la Cluj şi că sportivii de la CS Petrolul nu au făcut niciodată nimic remarcabil.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!