CROSEU PENTRU RUDEL OBREJA

Noiembrie 11, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Box, Stiri principale

titi_tudor După ce, la începutul acestei săptămâni, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a spus că pe vremea când Titi Tudor antrena lotul naţional de cadeţi au existat mai multe cazuri de dopaj, tehnicianul ploieştean a ţinut, ieri, să-i răspundă lui Obreja, într-o conferinţă de presă. ”Timp de zece ani cât am pregătit lotul naţional de cadeţi am luat 32 de medalii, atât la Campionatele Mondiale cât şi la cele Europene (n.n. – 6 de aur, 5 de argint şi 21 de bronz). Niciunul dintre trofee nu a fost umbrit de faptul că vreun sportiv ar fi fost găsit dopat, toate fiind obţinute cinstit. Înainte de fiecare competiţie internaţională chemam Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) în cantonamentul echipei pentru a efectua controle. Mai mult, fiecare sportiv era obligat să semneze o hârtie prin care se angaja să ia medicamente date numai de medicul echipei, iar în cazul în care îşi administra substanţe interzise, răspunderea era integrală a sa.

E adevărat, însă, că înaintea Campionatului European de la Balaton, din Ungaria, s-au găsit trei sportivi dopaţi, toţi de la Dinamo (n.n. – Titi Tudor a refuzat să ne divulge numele lor), aceştia fiind, ulterior, suspedanţi”, a declarat Titi Tudor.

Astazi, am încercat să aflăm şi poziţia preşedintelui Rudel Obreja, în legătură cu cele declarate, ieri, de Titi Tudor, dar acesta nu se afla în ţară, după cum ne-a confirmat antrenorul federal Valentin Vrânceanu, persoana oficială de contact din cadrul Federaţiei Române de Box. Vom reveni, însă, şi sperăm să putem prezenta cititorilor punctul de vedere al preşedintelui FRB într-un număr viitor al ziarului.

Una peste alta, Titi Tudor crede că atacul oficialului forului pugilistic de la noi din ţară vine şi ca urmare a faptului că, în cel mai scurt timp, el îşi va deschide, împreună cu Leonard Doroftei, o şcoală de box la Bărcăneşti.

Comments

One Comment on "CROSEU PENTRU RUDEL OBREJA"

  1. Paturi on Joi, 12th Nov 2009 1:25 pm 

    Bravo lor! Sunt oameni care chiar se implica si isi doresc. De apreciat e si Moshu’, care nu s-a ajuns ca altii si continua sa faca ceva folositor.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!