GENUNCHI DE STICLA

Noiembrie 13, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Gimnastica, Stiri principale

ana_maria_tamarjan Vicecampioana europeană la bârnă, gimnasta din Ploieşti – Ana Maria Tămîrjan pare fi cea mai ghinionistă sportivă a României în acest moment. La doar 18 ani, Ana Maria este cotată drept una dintre cele mai valoroase componente ale lotului naţional de gimnastică şi a depăşit, cu puţin timp în urmă, un moment delicat al carierie sale. După ce i-a fost descoperită o fisură a trohanterului mic, ceea ce-i provoca dureri insuportabile la şoldul drept, Ana Maria a urmat un tratament care a dus la ameliorarea acestei situaţii.

Dar ghinioanele sportivei ploieştene abia începeau.

Pentru că i-a fost găsit un chist la genunchiul stâng, ea va suporta o intevenţie chirurgicală pentru îndepărtarea acestuia.

Şi, ca şi când nu ar fi fost de ajuns, recent ea a fost diagnosticată, acum două zile, şi cu ciupitură la meniscul genunchiului drept!

În ciuda acestor aspecte, care în mod normal ar distruge psihicul oriocărui sportiv, Ana Maria Tămârjan nu renunţă la visul de a urca, din nou pe podium la una dintre marile competiţii internaţionale.

Este o lovitură puternică care mă ambiționează mai mult. Voi continua să lupt pentru visul meu”, a declarat Ana Maria.

O declaraţie care scoate în evidenţă faptul că o sportivă care pare a avea genunchi de sticlă, are, totodată, o ambiţie de fier!

Comments

One Comment on "GENUNCHI DE STICLA"

  1. mdy on Sâm, 14th Nov 2009 12:25 am 

    Nu-i nimic Ana!Poti merge mai departe!Succes si multa sanatate!!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!