DIN PUNCT IN PUNCT

Noiembrie 22, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

faza_joc_petrolul_giurgiu Petrolul Ploieşti- Dunărea Giurgiu 0-0

Stadion: Ilie Oană. Spectatori: 1000

Petrolul: A. Vlad- D. Chiriţă, Şomodean, Cosic, P. Stoica- C. Vlad, Neagoie- C. Stoica ( 46- Dimbi), Budescu, Minciună (46- L. Dumitru)- Elek (57- Ţurcan)

Antrenor: Valeriu Răchită

Dunărea: Dragne- Şanţmare, Ciocârlan, Damian (70- Tatarciuc)- Gheorghe, Cojenel, Marcu, Matache (79- Stan), Ivaşcă (89- Ungureanu)- Iordache, Bănaru jogoscasinoonline.eu

Antrenor: Marin Barbu Bonus Fara Depunere

Arbitri: Claudiu Baboia (Bucureşti)- Claudiu Loghin (Paşcani), Paul Dimancea (Constanţa)

Avertismente: Chiriţă 44, Budescu 62, Ţurcan 68/ Damian 35, Dragne 90

Jucătorul meciului: Augustin IVAŞCĂ

Având în faţă o formaţie care a ştiut să închidă fosrte bine toate culoarele spre poarta proprie, jucătorii Petrolului nu au avut nici forţa şi nici inspiraţia necesară pentru a găsi drumul spre gol.

Ploieştenii şi-au creat câteva oportunităţi pentru a marca, dar fotbaliştii aflaţi la finalizare au arătat că au carenţe la acest capitol. Budescu – prin şuturi de la distanţă, Minciună, Cosic şi Laurenţiu Dumitru – prin mingi trimise în urma unor lovituri de cap, din 6 metri, nu au reuşit să găsească spaţiul porţii adverse.

Şingurul şut pe poarta adversă, cu adevărat periculos, a fost expediat de juniorul Dimbi, aflat la debutul său în tricoul Petrolului, abia în minutul 85.

În schimb, chiar dacă oaspeţii au fost mai mult preocupaţi să blocheze construcţia ploieştenilor, ei puteau să plece chiar cu toate cele trei pruncte de pe Ilie Oană, cele mai importante ocazii de gol aparţinându-le.

În minutul 45, Ivaşcă a executat foarte bine o lovitură de colţ, Şanţmare a reluat cu capul, din 4 metri, dar Pompiliu Stoica a scos de pe linia porţii.

Apoi, în minutul 66, acelaşi Ivaşcă a centrat perfect pentru Bănaru, mingea reluată de acesta din 6 metri lovind bara transversală a porţii lui Vlad.

Cu Minciună „scos” din zona centrală a trenului, cu Elek foarte neinspirat, din nou, şi cu Neagoie care a dat senzaţia că îi e frică să tragă la poartă, Petrolul a bifat a treia remiză consecutivă şi a doua partidă la rând în care echipa nu marchează.

Declaraţii după meci:

Marin Barbu- antrenor Dunărea Giurgiu: „După calculele hârtiei, am luat un punct nesperat pe terenul unei echipe bune dar respectând adevărul din teren cred că rezultatul este unul echitabil. Chiar dacă a fost 0-0, eu consider că acesta a fost un meci bun la nivelul Ligii a II-a“.

Valeriu Răchită- antrenor Petrolul Ploieşti: „Ştiam că vom întâlni o formaţie care se va aglomera în zona centrală, dar, din păcate, faza de atac a echipei noastre scârţâie. Oricum, de luni vor fi unii jucători care nu vor mai face parte din lotul Petrolului. Le-am şi spus că îi aştept să vină doar pe cei care vor cu adevărat să joace la Petrolul. Chiar dacă vor veni şi cei care nu au dat randament, le voi comunica eu că nu mai e nevoie de ei.

Comments

One Comment on "DIN PUNCT IN PUNCT"

  1. Bucatarie on Lun, 23rd Nov 2009 1:50 pm 

    Greu, greu… E nevoie de sponsori ca sa vina si rezultatele.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!