GATA CU CRIZA

Noiembrie 18, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

După trei etape consecutive în care a pierdut primul loc, nu a luat niciun punct şi a schimbat antrenorul, Petrolistul Kaproni Bodleşti a ieşit din criză, „răzbunându-se” pe ceea ce a mai rămas din fosta divizionară secundă CS Buftea. A fost un scor ca de tenis, 6-1, gazdele „urnindu-se” greu, după ce au fost conduse, cu 1-0 (gol Surugiu, după un penalty executat slab de Mihai, în min. 13), dar odată „pornite” să dea goluri, nu s-au mai oprit.

A fost ziua atacantului Cristi Nica, autor al unui hattrick, în minutele 23, 35 şi 53, elevul lui Mihai Ilie dovedindu-şi „talentul” în faţa porţii adverse, unde a profitat de orice eroare a defensivei conduse de fostul petrolist Darius Badea.

Pe un teren greu, la care juctorii s-au adaptat destul de greu, Petrolistul kaproni a avut şi în Gabi Bociu un bun „locotenent” al lui Nica, reuşind şi acesta două goluri (min. 56 şi 73), pe lista marcatorilor apărând şi Bridinel (min. 70). Eşec drastic pentru oaspeţi, conduşi, oficial de Robert anduru şi neoficial de secundul lavi Hrib, fostul jucător al Stelei ajungând într-o postură dificlă în clasament cu echipa din Buftea, mai ales că etapa viitoare dă piept cu liderul Juventus. În schimb, Petrolistul kaproni pare să fi redevenit echipa cu poftă de goluri şi evoluţii apreciate, chiar dacă, cele trei etape „nule” au schimbat multe lucruri la Boldeşti.


Kaproni Boldeşti – CS Buftea  6-1 (2-1)

Stadion: Viorel Mateianu. Spectatori: cca. 100. Au marcat: Cr. Nica (23, 35, 53), G. Bociu (56, 73), Bridinel (69)/Surugiu (13).

Petrolistul: Şerban – Defta (36 Popa), Ciobanu, Ionescu (74 Lungu), Dobrinoiu – G. Bociu, Ioniţă, Secreţeanu (cpt), Bridinel – Nica (81 Catrinoiu), Paraschiv (59 Gherghe)
Antrenor: Marian Ilie jogoscasinoonline.eu

CS Buftea: Panainte – Găman, Tutunaru (cpt), Badea, Stroe – Coman, Gârlescu, Surugiu, L. Gheorghe – I. Mihai, Zaharia
Antrenor: Robert Panduru Bonus Fara Depunere

Avertismente: Şerban (13), Nica (15), Defta (20), Dobrinoiu (30) /Coman (30), Surugiu (51)

Arbitri: Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel) – Sorin Ghiberdel, Claudiu Florea (ambii Piteşti)

Obs. FRF: Deszo Hompoth (Odorheiul Secuiesc), Gheorghe Filipeanu (Bucureşti).

Jucătorul meciului: Cristi Nica

Comments

One Comment on "GATA CU CRIZA"

  1. catalina on Vin, 20th Nov 2009 2:32 pm 

    Sunt foarte orgolioasa de varul meu Serban George care este portar la Petrolistul Kaproni.Geo tino tot asa si ai sa vezi unde o sa ajungi.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!