ULTIMUL MOHICAN

Noiembrie 30, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

irimescu Cel mai experimentat fotbalist din lotul Chimiei Brazi, Marius Irimescu, a fost şi pe parcursul acestui tur de campionat un exemplu pentru mai tinerii lui coechipeiri. Ajuns la o vârstă respectabilă pentru un fotbalist în activitate- 34 de ani- Irimescu a arătat că se poate conta pe el. Fără să facă nazuri, fără să aibă aere de superioritate, aşa cum fac de obicei jucătorii care au “îmbătrânit” pe teren, Marius a avut un randament constant bun în acest tur de campionat. El a fost folosit şi ca fundaş stânga, şi ca mijlocaş de bandă stângă, dar şi în zona centrală, în funcţie de rezultat şi de sistemul imaginat de antrenor. Nu a comentat şi nu a făcut scandal că el vrea să joace doar pe un anume post, aşa cum au fcăut câţiva dintre colegii lui.

Fără să mai aibă aplombul de altădată, “Gică” a rezistat în curtea Chimiei Brazi fie că echipa a jucat în al doilea eşalon, fie că a evoluat în Liga a III-a. A trecut cu brio peste desele “trieri” care au avut loc în lotul echipei de lângă Combinat şi indiferent de antrenor s-a aflat printre titulari. Chiar şi în acest tur de campionat, când la Chimia a ajuns o întregă legiune de fotbalişti care au evoluat la Petrolul Ploeşti în sezonul trecut, locul de titular al lui Irimescu nu a fost ameninţat.

Dacă toţi jucătorii Chimiei ar fi dat dovadă de character, aşa cum a făcut Irimescu de-a lungul timpului, fără doar şi poate echipa prahoveană putea să evolueze şi acum într-un eşalon superior.

Comments

One Comment on "ULTIMUL MOHICAN"

  1. florin_susanu on Mie, 2nd Dec 2009 10:39 pm 

    Ai fost unul dintre noi.Cei care te cunosc probabil te respecta.Si acum imi aduc aminte de impecabilele tale lovituri libere.Bafta in continuare.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!