SUPORTERI PROVOCATI

Noiembrie 30, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

suporteri_petrolul Despre „prestaţiile „lăudabile ale suporterilor echipei Petrolul Ploieşti în această primă parte a campionatului Ligii a II-a de fotbal am scris de mai multe ori. De fiecare dată, atitudinea corectă a fanilor ploieşteni a reprezentat „motivul” pentru care ei au apărut în prim plan.

La Chiajna, la meciul cu echipa gazdă- Concordia -  frumoasa galerie a Petrolului şi-a făcut din nou datoria şi a încurajat în mod sportiv echipa favorită, fără să aibă un limbaj neadecvat şi fără să intre în clinciuri- de orice natură- cu susţinătorii gazdelor.

În minutul 36 al meciului , după ce Petrolul a marcat golul al treilea,  a apărut însă, un moment tensionat. Agitaţia creată în sectorul suporterilor ploieşteni a fost generată de excesul de zel al stewarzilor prezenţi la acestă partidă, a făcut ca spiritele să se încingă şi să fie nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea unui eventual conflict.

Pe scurt, suportertii au fost înjuraţi şi scuipaţi de stewarzi, fiind provocaţi în mod evident, scopul „organizatorilor” fiind acela de a evacua galeria Petrolului.

Din păcate pentru gazde, intervenţia jandarmilor a fost una profesionistă şi lucrurile au reintrat în normal chiar înainte de pauză.

Depăşind cu brio incidentul, fanii Petrolului au impresionat încă o dată prin modul în care şi-au susţinut favoriţii, fiind apreciaţi la modul cel mai sincer de toţi spectatorii „cu capul pe umeri” prezenţi în tribunele arenei Concordia, din Chiajna.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!