PUGILISTII DE LA PETROM SI CONPET AU DEBUTAT ASEARA IN CUPA ROMANIEI LA BOX JUNIORI

Februarie 3, 2010 by Nelu Stefanescu  
Filed under Box, Stiri principale

ion_moroita Micuţii pugilişti din întreaga ţară care participă la această competiţie juvenilă de anvergură au intrat, aseară târziu, în focul disputelor care se derulează în sala de sport “Grădinari” din Iaşi. De la Petrom Petrolul Ploieşti au boxat Rareş Irinciuc, Roberto Moţoi, Ciprian Dumitrescu, Andrei Gurău şi Raimond Gheorghe, în vreme ce Conpet i-a aruncat în luptă pe Alexandru Stănescu, Georgian Lepădatu şi  Octavian Vasilescu.
Maestrul emerit de la Petrom, Ion Moroiţă ne-a declarat : “Sunt mulţumit de modul în care s-a derulat tragerea la sorţi, sportivii noştri având şanse bune pentru obţinerea unor medalii, Aş consemna, totuşi, că se simte o anumită tensiune, faţă de alte competiţii anterioare, din cauza demisiei lui Rudel Obreja din funcţia de preşedinte al FR Box
La această primă gală de box din capitala Moldovei a descins şi preşedintele interimar al Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, care a preluat conducerea forului pugilistic românesc după scandalul în care a fost implicat Rudel Obreja.

Ieri, cu începere de la orele 11,00, a avut loc şedinţa tehnică a turneului, care a fost condusă de către delegatul general Nicolae Iancu, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, fiecare dintre antrenori exprimându-şi puncte de vedere privind buna desfăşurare a acestei ediţii a “Cupei României”, care se va finaliza la sfârşitul acestei săptămâni.
La întrevedere a mai fost prezent şi Constantin Fieraru  – arbitru AIBA, din Focşani – care a  fost delegat de către FR Box să supervizeze galele care se vor desfăşura la Iaşi şi care are şi obligaţia să vegheze ca antrenorii şi sportivii să nu se mai abată de la aplicarea regulamentelor în vigoare, stabilite de forul internaţional, mai ales în contextual scandalului privind suspendarea preşedintelui Obreja tocmai din cauza unor asemenea nerespectări ale prevederilor legale!
La ora închiderii ediţiei noastre, cele două gale ale zilei erau în plină desfăşurare. Vom reveni mâine asupra acestui subiect şi vă vom prezenta rezultatele oficiale obţinute de pugiliştii celor două cluburi ploieştene.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!