OAMENI FARA CRISTALIN

Ianuarie 4, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Nici nu a început bine noul an că mulţi dintre oamenii implicaţi în sportul prahovean au şi început să dea din colţ în colţ pentru “a face bani”. Cu orice preţ şi , dacă se poate, în primul rând pentru ei. Sub pavăza eternă a zbaterii pentru asigurarea fondurilor necesare desfăşurării unei activităţi sportive, mulţi dintre aceşti oameni vizează doar câştigul personal, sunt călăuziţi doar de ideea minusculă de a trage spuza pe turta lor.

Sunt oameni care se dezumanizează treptat, dar sigur, şi nu au, de fapt, nicio legătură cu ideea de sport în sine. Sunt oameni  (n.n.-se ştiu ei bine cine sunt) care nu s-au gândit niciodată şi nici nu se vor gândi că se poate face sport şi fără să fii îmbuibat de bani. Există o plăcere în a face sport persiflată de aceşti oameni mici, plăcere care hrăneşte spiritual unui adevărat sportiv.

Pentru un sportiv, în adevăratul sens al cuvântului, satisfacţia pe care o trăieşte în interiorul său după o victorie nu poate fi cuantificată în bani.

Dar, aceşti oameni nu pot vedea acest lucru, pentru că, de-a lungul timpului, cristalinul lor a suferit modificări genetice şi nu mai reflectă decât semnul banului. Oricare ar fi el!

Aceştia sunt nişte bieţi oameni fără cristalin, dar care, din păcate, conduc sportul prahovean, în mare măsură.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!