VARA MARILOR SPERANTE

Iulie 1, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial

Caldura, vacanta, valurile marii sau peisajele montane, toate acestea alimenteaza vara de vara marile sperante ale iubitorului de sport. Finalul verii si inceputul pastelatei toamne sunt momentele care aduc sportivii si echipele favorite din nou pe teren si in sali.

Intre doua beri cu prietenii pe plaja, sau intre doua trasee montane, gandul si discutiile chibitesti te mai poarta imperceptibil, parca, spre ambitiile lui Georgian Popescu, boxeurul ploiestean care va participa la Olimpiada, spre Alina Dumitru si spre sansele ei de a castiga aurul olimpic, spre baschetbalistii de la Asesoft care ar putea sa impresioneze din nou in Uleb Cup, spre echipele de fotbal Petrolul si CSM FC Ploiesti, dar si spre sportivele de la sectia de popice de la Conpet sau spre judoka de la Petrom Ploiesti.

Prahovenii sunt oameni comunicativi si , in discutiile lor, cu siguranta mai vine vorba si despre echipele de handbal, Uztel, la baieti si CSM , la fete, despre karateka de la Conpet, despre ciclistii de la Petrolul sau despre pugilistii de la CS Petrom.

Marile sperante ale iubitorului de sport prahovean imbratiseaza delicat si gimnastele de la Petrolul Ploiesti, si patinatorii de la acelasi club, si oamenii angranati in fotbalul “mic”, si sahistii, dar si radioamatorii din judet.

Aripile acestor sperante cuprind in marinimia lor sportul prahovean. Sperante care ne fac sa visam la o promovare a Petrolului in prima liga, la o participare onorabila a fetelor lui Anton in Liga Nationala, la o mentinere a CSM FC -ului in liga secunda, la rezultate de top ale Asesoft-ului si la multe altele.

Ne dau ghes aceste sperante si torida vara le intretine. Va veni  momentul in care competitiile sportive vor debuta si scenariile vor avea aceleasi implacabile doua finaluri: ne vom bucura ca sperantele noastre s-au concretizat sau vom da stafeta verii viitoare altor sperante.

Sa credem in prima varianta !

Pentru ca si Dickens, atunci cand a scris “Marile sperante” mai intai a crezut in el si a sperat, poate tot intr-o vara.

Lui i-a iesit pasenta. O fi venit randul nostru?

Comments

4 Comments on "VARA MARILOR SPERANTE"

  1. cip on Mar, 1st Iul 2008 10:42 am 

    el nu a trait in Romania jogoscasinoonline.eu

  2. panda on Mie, 2nd Iul 2008 11:23 am 

    Nu o fi trait in Romania, dar si la el era vara… si oricum marile speranta mor ultimele.

  3. cip on Mar, 22nd Iul 2008 6:04 pm 

    expectations=expectante, nu neaaparat sperante Bonus Fara Depunere

  4. Gold Press Media on Sâm, 19th Dec 2009 3:03 am 

    Generalul de brigadă Costel Tătaru, locţiitorul Direcţiei logistică, împreună cu ofiţeri din Statul Major General, au oferit vineri, 18 decembrie, daruri de sărbători persoanelor de vârsta a treia din cadrul Complexului de servicii sociale “Sf. Nectarie” din Capitală, precum şi bătrânilor, adulţilor şi copiilor care urmează tratamente medicale la componenta de recuperare a complexului.
    Felix ilie
    Seful Departamentului de Comunicare

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!