Sevensins

PRINTRE DARAMATURI, CU GANDURI DE RECONSTRUCTIE

Ianuarie 8, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

reunire_petrolul_ian_2010 Jucătorii echipei Petrolul Ploieşti s-au reunit astăzi după-amiază pentru primul antrenament din acest an, la stadionul Ilie Oană. Imaginea dezolantă a dărâmăturilor existente în urma demolării celor două peluze şi a tribunei a II-a a fost a mai fost estompată de prezenţa suporterilor care au ţinut să le arate jucătorilor că sunt alături de ei încă de la primul antrenament din 2010.

Eu mi-aş fi dorit ca încă de acum să fim promovaţi în prima ligă. E clar că asta vrem cu toţii la Petrolul. Reconstrucţia unei echipe care să fie cu adevărat a ploieştenilor reprezintă un alt obiectiv al nostru”, a precizat managerul Vivi Răchită. Dintre jucătorii nou-veniţi la echipă Daniel Opriţa, Valeriu Aristan şi Ionuţ Neagu sunt cei mai cunoscuţi, dar Răchită mai aşteaptă la pregătire şi alţi doi atacanţi. Fără a preciza numele lor, antrenorul Petrolului a ţinut să remarce faptul că unul dintre ei este ucrainiean şi celălalt este african şi va participa la cu naţionala ţării sale la Cupa Africii pe Naţiuni.

Singurul absent de la reunirea de astăzi a fost sârbul Bozidar Cosic, cursa la care el se îmbarcase pentru România fiind anulată. Chiar şi în aceste condiţii, jucătorul va fi amendat conform regulamentului de ordine interioară pentru că nu şi-a luat măsuri de siguranţă pentru a ajunge la timp la prima şedinţă de pregătire.

Petrolul Ploieşti va pleca luni în primul cantonament al perioadei de intersezon, la Predeal.

Lotul prezent la reunire jogoscasinoonline.eu

Andrei Vlad- Mihai Tudor, Daniel Chiriţă, Jean Bozga, Paul Şomodean, Pompiliu Stoica, Adrian Neagoie, Gabriel Crăciun, Alexandru Benga, Brandon Dimbi, Constantin Budescu, Constantin Stoica, Cristi Vlad, Sebastian Steriu, Adrian Crăciun, Florin Plămadă, Daniel Opriţa, Alexandru Brânză, George Şerban, Valeriu Aristan, Ionuţ Neagu.

Comments

One Comment on "PRINTRE DARAMATURI, CU GANDURI DE RECONSTRUCTIE"

  1. Dinamo on Sâm, 9th Ian 2010 8:33 pm 

    Hai Petrolul…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!