Sevensins

MIHALACHE, PROPUS LA FILIPESTI

dragos_mihalache Cea mai suferindă echipă prahoveană de la nivelul Ligii a III-a, am numit aici gruparea AFC Filipeştii de Pădure, doreşte să devină surpriza frumoasă a returului, după cum s-a exprimat însuşi preşedintele de onoare al echipei, primarul Costel Morărescu. În aceste condiţii, după ce diriguitorii echipei au găsit sursa de finanţare pentru susţine activitatea fotbalistică din comuna prahoveană, pe adresa clubului au venit, deja, mai multe propuneri vizând banca tehnică. Un astfel de nume este cel al antrenorului Dragoş Mihalache, tehnician demis în această iarnă de la cârmă colegei de eşalon şi de serie, Petrolistul Kaproni Boldeşti. ”Este adevărat că Mihalache a fost propus echipei noastre, dar momentan nu pot să vă spun prea multe”, s-a rezumat în a ne declara Morărescu.

Însă, conducerea formaţiei AFC Filipeştii de Pădure mai are o variantă de rezervă, în sensul că antrenorii şi o parte dintre jucătorii grupării Tricolorul Breaza ar putea trece, din această iarnă, la trupa prezidată de Morărescu. Abia peste câteva zile vom afla cert care va fi următoarea traiectorie fotbalistică a echipei AFC Filipeştii de Pădure.

Cantonament la Băile Felix

Dacă la nivelul băncii tehnice şi în privinţa cooptării unor noi jucători lucrurile nu sunt clare, diriguitorii echipei au stabilit data şi locaţia cantonamentului de iarnă. Astfel, începând de pe 2 februarie, timp de 12 zile, echipa AFC Filipeştii de Pădure se va afla într-un stagiu de pregătire în staţiunea balneoclimaterică Băile Felix, din judeţul Bihor. Pe lângă pregătirea fizică obişnuită acestei perioade, trupa din Filipeştii de Pădure va disputa mai multe jocuri de verificare în compania unor adversari din zonă.

Comments

3 Comments on "MIHALACHE, PROPUS LA FILIPESTI"

  1. eu on Joi, 7th Ian 2010 11:19 pm 

    pai si niculut ce face jogoscasinoonline.eu

  2. ionut on Lun, 11th Ian 2010 12:29 am 

    bine, ce sa faca….

  3. eu on Lun, 11th Ian 2010 11:28 pm 

    sa nu se plictiseaca?

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!