VIITORUL INCEPE AZI

Mai 6, 2009 by redactie  
Filed under Baschet Divizia A, Stirea zilei

asesoft_sibiu2-0 este în fotbal un scor periculos. Noi vorbim însă despre baschet. CSU Asesoft a pierdut primele două partide din cauza greşelilor proprii. Dacă în primul joc doar Cepulis a fost cât de cât în formă, la Sibiu sfertul cu numărul patru a fost unul de coşmar. Doar 8 puncte marcate, numărul de mingi pierdute a crescut până la 25 iar defensiva a slăbit după eliminarea lui Virgil Căruţaşu. Trecutul e trecut. Prezentul contează fiindcă el îţi poate permite să te gândeşti la viitor. Asesoft trebuie să învingă Sibiul de două ori la Ploieşti şi o dată în deplasare pentru a se califica în finală. Orice altă ipoteză asupra acestei serii este din start exclusă de jucători, antrenori, conducători şi suporteri. Pentru a lua titlul, jucătorii trebuie să arate că-l merită. Iar astăzi au prima şansă să o facă. La treabă!

Peter Schomers i-a dat indisponibili pe Cristian Crăciun şi pe Brice Kabengele. Primul se resimte după contactul cu Burlacu, din debutul meciului trecut, iar Kabengele se pare că acuză ceva probleme medicale. În aceste condiţii, singurul român cu experienţă din echipa Sibiului rămâne conducătorul de joc Octavian Popa Calotă. Pe bancă la Atlassib ar mai fi Alexei Andruş, Cristian Ban, Andrei Dohi şi ploieşteanul Andrei Lefter.
Sibiul a jucat cu un meci mai mult decât Asesoft în acest play-off, astfel că tehnicianul neamţ i-ar putea menaja pe câţiva dintre americanii titulari. Oricum, în mod cert, ardelenii sunt mai puţin presaţi de miza meciului de la Ploieşti, având şansa calificării şi sâmbătă, în Sala Transilvania.

De partea cealaltă, Virgil Căruţaşu & Co. sunt conştienţi că nu mai este de glumit şi că vor avea mult de tras pentru a-şi repara greşelile.
Arnautovic nu se confruntă cu probleme de efectiv şi va aborda meciul cu toată încrederea în jucătorii săi. Pentru Asesoft, viitorul se joacă azi! 

Caseta meciului
CSU Asesoft vs CSU Sibiu
Scor general: 0-2
Data şi ora: miercuri, 6 mai, ora 19, Sala Olimpia
În direct pe Telesport
Arbitri: Marius Ciulin, Mircea Şerban, Doru Vinaşi 

Ionut Georgescu - csuasesoft.ro

Sursa foto: www.matiu.ro

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!