SI-AU STABILIT LOTUL PENTRU BARAJ

Iunie 11, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

În perspectiva meciului de baraj care permite accederea în Liga a III-a, oficialii campioanei judeţului Prahova, Petrolul Teleajen Ploieşti, au trimis la Federaţia Română de Fotbal, în această săptămână, tabelul cu jucătorii care vor evolua în partida decisivă de la mijlocul săptămânii viitoare.

Dintre jucătorii cu experienţă pe care va miza tehnicianul Valentin Sinescu se evidenţiază fostul divizionar A, Costel Ilie. Alături de acesta, în lotul lui Petrolul Telejen se mai regăsesc alţi jucători de valoare care au cochetat cu eşaloanele superioare, precum fundaşul central Oprea, cât şi mijlocaşii Bărăgan, Costache sau Ene. Trebuie menţionat şi faptul că în lotul de jucători cu care Teleajenul va aborda meciul de baraj cu braşovenii de la Inter Cristian se află şi trei fotbalişti aflaţi încă la vârsta junioratului: Ungureanu, Marinică şi Bădu.

În altă ordine de idei, meciul de baraj în care Petrolul Teleajen Ploieşti va întâlni pe Inter Cristian, campioana judeţului Braşov, se va desfăşura miercuri, 17 iunie, la Buzău.  

 

Ion Albina, antrenor cu portarii

Recent, staff-ul tehnic al Petrolului Teleajen a fost completat cu un nou antrenor. Astfel, de pregătirea portarilor formaţiei care ţinteşte promovarea în Liga a III-a se va ocupa fostul apărător al buturilor al defunctei Metalul Plopeni, Ion Albină. În sezonul trecut de Liga A Prahova, Albină a fost antrenorul echipei AS Vălenii de Munte, grupare care până la urmă a retrogradat în Liga B Prahova, asta şi ca urmare a neimplicării factorilor de decizie locali.

 

Ultima repetiţie

Miercuri după amiaza, pe arena de la capătul Platformei Teleajen, trupa pregătită de Valentin Sinescu a întâlnit, într-un joc şcoală, pe nou promovata în Liga A Prahova, ASO Slănic. Gazdele s-au impus cu scorul de 6-0 (la pauză: 2-0), dar cel mai important lucru pentru fotbaliştii prezidaţi de Mircea Bucur l-a reprezentat prestaţia acestora pe durata celor 90 de minute. În acest joc, Sinescu a folosit aproape tot lotul avut la dispoziţie, singurul absent fiind mijlocaşul Liviu Cernea, care din cauza unei contracturi musculare nu a evoluat, acesta efectuând mai multe ture de teren. În orice caz el va fi apt la ora meciului de la mijlocul săptămânii viitoare.

 

Marian Oprea

Marian Oprea Bonus Fara Depunere

Lotul de jucători: Robert Mălescu, Adrian Dumitrescu (portari), Fabian Ungureanu, George Ionescu, Marian Oprea, Ionuţ Filip, Iacob Panait, Adrian Andrei, Liviu Cernea, Gheorghe Bărăgan, Laurenţiu Costache, Dragoş Răducanu, Mihai Ene, Costel Ilie, Dragoş Bădicu, Răzvan Bădu, Cornel Zaharia şi Daniel Marinică (jucători de câmp).

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!