RACHITA E OPTIMIST

vivi_rachitaDupă ultima întâlnire dintre reprezentanţii FC Petrolul şi cei ai Primăriei Ploieşti, Vivi Răchită, cel care a accelerat derularea paşilor necesari pentru ca echipa să fie preluată de municipalitate, a dat de înţeles că nu va mai trece mult timp până când acest lucru se va întâmpla.

În sfârşit, am constatat şi eu că domnul Bercea (n.n- preşedintele CA de la FC Petrolul) a dat dovadă de bunăvoinţă! Acesta este un lucru foarte bun şi de aceea am convingerea că până la data de 1 iulie acest contract se va semna şi va fi pus în practică“, a declarat Vivi Răchită, consilierul pe probleme de sport al primarului municipilui Ploieşti.

Întrebat şi despre eventualitatea în care se va întâmpla ceva neprevăzut, Răchită a precizat: “Eu cred că lucrurile nu mai pot lua o altă întorsătură. Dacă va apărea, totuşi, o asemenea situaţie vom forma un lot de jucători pe structura Clubului Sportiv Municipal şi vom afilia un club de liga a III-a“.

Chiar dacă Răchită nu a rostit niciun nume de echipă care ar fi vizată pentru un asemenea proiect, cea mai plauzibilă variantă pare a fi Conpet Ploieşti.

Nelu ŞTEFĂNESCU, Edi MOLDOVAN jogoscasinoonline.eu

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!