VOT DE INCREDERE

vivi_rachita Amalgamul de speranţe şi temeri generat de modul în care se prezintă jocul noii echipe a Petrolului în această perioadă are, totuşi, o constantă de care trebuie să se ţină cont.

Aceasta este reprezentată de modalitatea în care Vivi Răchită a înţeles să plece la un nou drum, renunţând la anumite beneficii materiale pentru a construi o echipă care să reprezinte cu brio Ploieştiul fotbalistic.

Nici pe departe nu trebuie admisă ideea că Răchită este un fel de “guru” al unor astfel de proiecte, el fiind chiar primul care îşi recunoaşte greşelile făcute anterior şi care ştie că va mai greşi şi pe viitor, cu siguranţă.

Dar să renunţi de bună voie la anumite contracte care îţi aduceau bani frumoşi fără a avea mari bătăi de cap, conştient fiind că alegi o cale anevoioasă înseamnă că vrei cu adevărat să faci ceva durabil. Pentru că nimeni nu acceptă astfel de lucruri doar pentru că are toane!

Cu jucători adunaţi din toată ţara, cu foarte mulţi juniori şi cu fotbalişti care nu fac nazuri şi acceptă să joace la Petrolul chiar şi în condiţiile unei situaţii financiare precare, Răchită nu va avea viaţă uşoară.

Tocmai de aceea are nevoie de un vot de încredere, şi nu din partea suporterilor – care par a înţelege perfect situaţia – ci din partea unora care abia îl aşteaptă să greşească pentru a-i reproşa una şi alta. Se ştiu ei care sunt!

Comments

One Comment on "VOT DE INCREDERE"

  1. Yahoo Invisible on Sâm, 8th Aug 2009 4:18 pm 

    Cu toate defectele lui, Rachita este un om de caracter.. putini ar face ce a facut el.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!