CSM PLOIESTI A CASTIGAT DERBIUL JUNIOARELOR I

Septembrie 14, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stiri principale

junioare csm ploiesti Prima rundă a campionatului naţional de handbal rezervat junioarelor I,  a programat , derbiul seriei C, între cele două formaţii ploieştene care participă la competiţie: CSM şi GSI 1 Mai.

Considerate gazde, conform programării, handbalistele de la CSM – antrenate de Daniel Gheorghe şi Robert Comendant- au părut a fi mult mai conectate la miza jocului, arătând, de la început, că au un plus de agresivitate faţă de adversarele lor, pregătite de Mircea Anton.

Chiar şi în aceste condiţii, prima repriză a fost una foarte echilibrată, cele două grupări trecând, pe rând, la conducere, dar niciuna nu a putut să se desprindă la o diferenţă mai mare de 2 goluri.

La pauză a fost 12-10 pentru CSM Ploieşti şi, era de aşteptat în partea secundă o reacţie de orgoliu din partea handbalistelor de la GSI 1 Mai.

Nu a fost deloc aşa, pentru că primele minute ale celei de-a doua reprize au fost dominate tot de CSM Ploieşti, care s-a desprins la 5 goluri avantaj.

Într-un joc presărat mai mult cu greşeli decât cu reuşite, handbalistele antrenate de Mircea Anton (mult mai liniştit pe bancă decât de obicei) au recuperat din handicap, treptat, şi au irosit şansa de a se apropia la un singur gol de adversarele lor cu 2 minute înainte de final, atunci când Elena Dumitriu, scăpată pe contraatac, a fost blocată de portarul CSM –ului, Loredana Bădicioiu.

Partida s-a încheiat cu scorul de 28-25 în favoarea echipei CSM Ploieşti, victoria fetelor antrenate de Daniel Gheorghe şi Robert Comendant fiind una meritată.

De ce s-a impus CSM Ploieşti

În primul rând, a existat o diferenţă evidentă în modul de abordare a meciului: hadbalistele de la CSM au avut încredere, în permanenţă, în forţele lor, în vreme ce fetele lui Anton au evoluat crispat, cu „frâna de mână trasă”.

Apoi, trecerea lui Carmen Radu de la GSI 1 Mai la CSM a avut un dublu efect: a slăbit echipa la care a învăţat tainele handbalului (GSI) şi a întărit formaţia la care s-a transferat (CSM). Mai mult decât atât, de la GSI 1 Mai Ploieşti a mai plecat o altă jucătoare de bază, Ioana Furnea, stabilită în Austria.

Dacă aruncările de la distanţă şi semidistanţă ale fetelor de la CSM Ploieşti au găsit , aproape de fiecare dată, poarta adversă, Vasilescu şi Malac fiind de neoprit, de partea cealaltă doar Iliant a mai încercat câte ceva, dar şi ea a evoluat mult sub potenţialul său.

În fine, o altă explicaţie pentru acest succes al CSM – ului este aceea că portarul Loredana Bădicioiu a parat mai multe mingi ale adversarelor, în vreme ce portarii de la GSI 1 Mai au fost ca şi inexistenţi, aproape orice aruncare pe cadrul porţii fiind transformată în gol de handbalistele CSM-ului.

CSM Ploieşti: Bădicioiu, Ioniţă- Malac (8 goluri), Neagu, Radu (5), Arvatu (1), Predescu, Mihai (1), Micu, Vasilescu (13), Chelba, Muşat, Zamfir jogoscasinoonline.eu

Antrenori: Daniel Gheorghe, Robert Comendant Bonus Fara Depunere

GSI 1 Mai Ploieşti: Marin, Vişan, Donose- Porfireanu (4), Perţea (3), Anton, Iliant (7), Mincă (1), Florea (1), Ene (3), Dumitriu (5), Niţoiu, Jitaru (1), Şelaru.

Antrenor: Mircea Anton

Comments

5 Comments on "CSM PLOIESTI A CASTIGAT DERBIUL JUNIOARELOR I"

  1. pitik on Mar, 15th Sep 2009 3:22 pm 

    Elena Dumitriu a avut un plus considerabil fata de nota generala a echipei.
    Succes tinerelor antrenate de prof. Anton in general, iar in special succes Elenei D. o tanara cu reale perspective.

  2. mdy on Mie, 16th Sep 2009 12:13 am 

    puteti pune mai multe poze de la meci?

  3. mdy on Mie, 16th Sep 2009 12:14 am 

    adica si cu echipa 1 mai ploiesti….cea mai buna echipa,care,din pacate,a prins o zi mai proasta…veti vedea mai departe ca isi vor reveni

  4. celin_pl on Lun, 9th Nov 2009 3:35 pm 

    Nimeni nu isi pune nici-un semn de intrebare,si-anume unul destul de mare?de ce pleaca handbalistele de la Anton Mircea din echipa?…Alllooooo unde traim???treziti-va si nu va mai vindeti asa usor. Jucatoare talentate renunta la un sport cum este handbalul,din cauza mitocaniei ce se petrece in jurul lor si a bataii de joc si nimeni nu misca nici-un deget,de ce oare?…

  5. aritina2000 on Lun, 9th Nov 2009 3:46 pm 

    D.le Edy Moldovan inainte de a publica niste articole invatati sa va informati,pt ca ne-am SATURAT pina peste cap de OBRAZNICIILE si MINCIUNILE pe care le publicati in leg cu asa zisul ,marele,emeritul,si bunul antr de la 1mai.Pacat de jucatoare pt ca nu sunt tehnice deloc,oare de ce?cE PREGATIRE FACE PROF CU ELE?VIOLENTA VERBALA SI CIRC,DEaceste aspecte de ce nu scrieti?RUUUUUSSSIIINEEEEE!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!