ANGHELACHE SI CAPETI

Septembrie 17, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial

Un bun manager este acela care ştie să se înconjoare de oameni de valoare, îi motivează şi îi responsabilizează. Nu este vreo descoprirre, ci un principiu elementar al artei de a conduce.

Mai mult ca oricine în fotbalul prahovean, Constantin Anghelache a ştiut să aplice acest aspect.

După ce a dus de unul singur “în cârcă”, destinele Tricolorului Breaza, Anghelache a mutat decisiv prin cooptarea în staff a lui Iulian Capeti. El are şi valoare, este şi motivat şi capabil să îşi asume responsabilităţi, ceea ce face ca echipa din Breaza să beneficieze de un management aproape ca la carte. Pentru că, în acest moment, Capeti reprezintă la Tricolorul Breaza mai mult decât un simplu finanţator.

Şi, acestea fiind datele problemei, nu trebuie să mai surprindă pe nimeni faptul că, deşi este nou promovată în Liga a II-a, gruparea din Breaza s-a cocoţat, deja, pe locul V al clasamentului seriei I.

Comments

One Comment on "ANGHELACHE SI CAPETI"

  1. nistor vaidean on Sâm, 19th Sep 2009 10:43 pm 

    d-le ziarist sunteti in eroare!titlul corect ar fi fost !anghelache si…..”.capeti s-a retras!s-a simtit folosit.si nu i a convenit avalansa de “investitori” italieni care se anuntase in vara.si jucatori de mana a 2 a din italia.era bine daca ramanea capeti la echipa.el nu ar fi acceptat niciodata ca antrenorul sa loveasca un jucator!pt el jucatorii erau cei mai importanti.si se purta cu ei f bine.ii respecta si tinea la ei.oricum pt ce a facut capeti pt breaza merita tot respectul.succes d-lui anghelache ca il stiu de multi ani si e un om deosebit.succes echipei!si dvs mai documentati-va!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!