CETATEA SUCEAVA-PETROLUL PLOIESTI 2-1 (1-1)

Septembrie 20, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

vivi_rachita Cetatea Suceava-Petrolul Ploiesti 2-1 (1-1)

Marcatori: Tomaz (10), Apetrei (71)/Budescu (22).

Cetatea Suceava: Pascal – Ferari, Cososchi, Bernard – Plecanciuc, Apetrei, Homneac, Tomaz, Tomescu (41 Halip) – Avrămia (46 Azaharioaei), Pălimaru. Antrenor: Ioan Radu.

Petrolul Ploiesti: A. Vlad – G. Crăciun, Chiriţă, Şomodean (65 Cosic), P. Stoica – Neagoie, Avram (C. Stoica 57) – Cl. Dumitrescu, Cr. Vlad, Budescu – Elek (46 Japălău). Antrenor: Valeriu Răchită.

Au arbitrat: Ciprian Amarandei (Vaslui) – Mihai Artene (Vaslui) şi Dănuţ Dumitru (Focşani).

Observatori: Dan Jiga (Bistriţa) şi Stan Gheorghiu (Focşani).

Filmul golurilor

min. 10 – după o lovitură liberă executată de Tomescu, brazilianul TOMAZ a prelungit, cu capul, în plasă: 1-0;

min. 22 – BUDESCU a trimis, de la opt metri, pe sub Pascal: 1-1;

min. 71 – APETRI a şutat de la 20 de metri, direct în vinclul porţii apărate de A. Vlad: 2-1.

Declaraţie Vivi Răchită

Despre meci

„S-a acuzat şi o stare de oboseală după meciul de miercuri, de la Stejaru, dar nu aceasta a fost cauza pentru care am pierdut la Suceava. Din păcate, ne-a bătut una dintre cele mai slabe echipe din această serie. Unii dintre fotbalişti nu înţeleg că nu joacă doar numele, că fără să depună efort şi fără să fie uniţi nu or să reuşească să câştige. Sunt nemulţumit total, chiar şi de mine, pentru că, probabil, n-am reuşit să-i capacitez aşa cum trebuie după egalul obţinut în meciul cu Farul. Am avut o discuţie mai aprinsă după joc, iar luni vom avea o şedinţă serioasă şi este posibil să se treacă la măsuri drastice”.

Despre arbitraj

„Nu am obiceiul să comentez arbitrajului, dar i-am promis centralului Amarandei, pe care am aflat cum îl cheamă abia după meci, că o să-l recuz. Nu se poate să jucăm cu o echipă din Moldova şi să ne arbitreze o brigadă din Vaslui. A fost un arbitraj şmecheresc, golănesc, tot ce a fost a limită a dat pentru gazde. Faultul de la faza deschiderii scorului n-a existat, iar la 1-1 am avut un penalti clar. Mă deranjează acest lucru, pentru că noi vrem să jucăm corect şi nu-mi convine ca şmecherii din arbitraj să ne ia de fraieri. O să merg zilele viitoare la Federaţie şi o să discut inclusiv cu Mircea Sandu şi cu Ionuţ Lupescu despre aceste lucruri.

  • La Petrolul au debutat, cu ocazia meciului de la Suceava, moldoveanul Sergiu Japălău şi sârbul Bozidar Cosic. Primul l-a înlocuit, în minutul 45, pe Robert Elek, jucător care l-a nemulţumit pe Răchită. „Din păcate, Elek n-a dat randamentul scontat. Să nu uităm că el, ca atacant, n-a marcat niciun gol în acest campionat”, a motivat Răchită. Cosic l-a înlocuit pe Şomodean, care a acuzat o accidentare. „Mi-a spus că a simţit că i-a fugit genunchiul. Să vedem, acum, cât de gravă este accidentarea”, a mai spus Răchită.
  • Astăzi (luni), de la ora 19.00, oficialii Petrolului vor avea o discuţie cu suporterii. „Am să merg împreună cu preşedintele clubului, Andi Crângu, şi cu căpitanul echipei, Cristi Vlad, să discutăm cu fanii despre prezentul şi viitorul echipei. Suporterii trebuie să fie informaţi”, a afirmat Răchită. Tehnicianul a vorbit cu fanii şi după meciul de sâmbătă, Petrolul fiind încurajată la Suceava de o frumoasă galerie, circa 70 de suporteri făcând deplasarea în Moldova.

Comments

One Comment on "CETATEA SUCEAVA-PETROLUL PLOIESTI 2-1 (1-1)"

  1. GazetaSV.ro on Dum, 20th Sep 2009 8:18 pm 

    declaratia lui rachita la conferinta de dupa meci: “Felicit echipa gazda pentru victorie, daruire si ambitie. La noi nu s-au vazut aceste lucruri desi avem in echipa jucatori cu nume. Luni vor fi luate masuri drastice la echipa, inclusiv reziliera contractelor unor jucatori care au venit la Petrolul doar sa faca act de prezenta”
    sa se fi speriat de amenintarile ploiestenilor care au inceput inca de pe stadionul Areni?! altfel cum sa explicam acuzele aruncate in toate partile?
    pe siteul nostru gasiti si rezumatul video al partidei!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!