STRAPUNSI DE SAGEATA

Septembrie 20, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

breaza SĂGEATA STEJARU – TRICOLORUL BREAZA 4-0 (2-0)

Stadion: Săgeata, Vasile Alecsandri. Spectatori: 200. Au marcat: Şt. Ciobanu (25),  Bold (35), C. Dicu (63-penalti),  Şicu (78-penalti).

SĂGEATA: Olteanu – Bold (50 Posteucă), Gheară, Goşa, Cr. Vlad – Dobrea, Paleacu (cpt.), Gheorghiţă, C. Dicu – Chiţu (62 Jianu), Şt. Ciobanu (75 Şicu)

Antrenor: Aurel Şunda jogoscasinoonline.eu

TRICOLORUL: Sava – Samson, Moroiţă, Ghidia, Petcu (28 Vişan) – M. Olteanu, Puie, D. Marinescu, Ghiţă – Liuba (67 Negotei), Vasilescu (cpt.) (Cursaru). Antrenor: Florin Stăncioiu Bonus Fara Depunere

Au arbitrat: Alexandru Deaconu – Andrei Constantinescu (ambii, din Bucureşti) şi Dragoş Vlad (Târgovişte)

Eliminat: Sava (77).

Jucătorul meciului: Ştefan Ciobanu.

Echipa de Liga a II-a, Tricolorul Breaza, a suferit a doua înfrângere la scor din actuala stagiune, 4-0, după ce a încasat acelaşi număr de boabe şi în deplasarea de la Bacău, cu FCM din localitate. De această dată au fost suclasaţi de nou venita în eşalonul secund al fotbalului românesc (n.n. – au cumpărat în această vară locul de B al ilfovenilor de la CS Buftea), Săgeata Stejaru, formaţia tulceană înscriind câte două goluri pe repriză, iar cele din mitanul secund fiind reuşite din dreptul punctului cu var.

A fost un meci pe care elevii lui Florin Stăncioiu vor să-l uite destul de repede, pentru gazde marcând şi fostul jucător al Astrei Ploieşti, Ştefan Ciobanu, cu un şut de la 8 metri. Bold a înţepat defensiva prahovenilor în minutul 35, acesta marcând cu un şut în forţă din interiorul careului mare. Actul secund a fost şi catastrofal pentru prahoveni, pe lângă cele două goluri încasate, ambele din lovituri de la 11 metri (Dicu – minutul 63 şi Şicu – 78), portarul Bogdan Sava a fost eliminat după cel de-al doilea penalti. În condiţiile în care gazdele efectuaseră toate schimbările, în poartă a intrat… atacantul Dragoş Cursaru, dar fostul golgheter al României nu a avut ce face la lovitura din dreptul punctului cu var executată de Şicu.

Una peste alta, chiar dacă Tricolorul Breaza a încheiat în genunchi meciul cu tulcenii de la Săgeata Stejaru, trupa antrenată de Florin Stăncioiu se menţine în prima jumătate a clasamentului, având o zestre de puncte mai mare decât a multor echipe cu pretenţii.

Comments

One Comment on "STRAPUNSI DE SAGEATA"

  1. Jocuri cu fotbal on Dum, 20th Sep 2009 12:18 pm 

    I-au strapuns calumea,nu gluma.Asta e mai sunt si zile negre…

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!