PUTINA DECENTA

Octombrie 16, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Există antrenori, indiferent de domeniul sportiv în care îşi desfăşoară activitatea, care îşi văd de treaba lor şi nu ţopăie de bucurie atunci când citesc în preaă articole favorabile lor, şi nici nu iau foc atunci când sunt criticaţi. Aceştia sunt antrenorii care înţeleg fenomenul în profunzime. Sunt, însă, şi tehnicieni care se entuziasmează când echipa lor e lăudată şi se ofuscheză instantaneu dacă e criticată. Indiferent dacă există un temei real al criticii respective.

Acesta este şi cazul lui Gheorghe Ionescu, antrenorul echipei de handbal feminin CSM Ploieşti.

Eu sunt convins că domnul Ionescu ştie că nu prea are pentru ce să fie lăudat ca antrenor al acestei echipei, singura „realizare” la activ fiind o retrogradare din Liga Naţională. Şi sunt la fel de convins că acelaşi domn Ionescu, atunci când citeşte ceva critic la adresa lui sau a echipei pe care o conduce înţelege foarte bine că nimeni nu are nimic personal cu el sau cu fetele din echipă.

Eu sunt convins că el pricepe toate aceste aspecte, dar, mai important, este ca şi domnul Ionescu să fie convins că aşa stau lucrurile!

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!