DE RASUL LIGII A III-A

Octombrie 18, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

sebi_tudor Chimia Brazi – Unirea Târlungeni 1-1 (0-0)

Stadion: Chimia jogoscasinoonline.eu

Spectatori: 50

Au marcat: Ghiţă 71/Stegaru 49 (p)

Chimia: A. Gheorghe- A. Neagu (61- Muţiu), Sambou, Gâţu, Irimescu- Baroian (57- Codreanu), Butufei, Stana, Ghiţă (73- Coţan)- C. Vlad, Fl. Dumitru (68- Munteanu)

Antrenor: Sebi Tudor Bonus Fara Depunere

Unirea: Târziu- Căpăţână, Săndulache, Nedelea, Cercel- Kajczaracs (90- Harap), Stegaru, Brujan, Marin (90- Benga)- Vlăsceanu – C. Neagu (80- Csiki)

Antrenor : Decebal Câmpeanu

Arbitri: Daniel Ifrim(Bucureşti)- Lucian Moldovanu( Oneşti) şi Nicolae Harbuzariu( Bucureşti).

Avertismente: Dumitru 18, Butufei 64/ Kajczaracs 43, Marin 83, Vlăsceanu 90

Jucătorul meciului: Cosmin NEAGU (Unirea Târlungeni)

La o analiză a bugetelor de care dispun echipele din Luga a III-a şi la o trecere în revistă a fotbaliştilor care compun loturile de jucători ale acestor echipe, Chimia Brazi este fruntaşă.

În clasamentul la zi , în seria a III-a, gruparea antrenată de Sebi Tudor este penultima, având dor 8 puncte acumulate în 10 etape, având o singură victorie realizată până acum.

Chimia pare o gaură neagră în care banii acordaţi jucătorilor se pierd în neant, „răsplata” pentru condiţiile de la acest club fiind doar o infinită indolenţă.

Păgubosul principiu conform căruia „dacă nu cade, pică” a mai fost etalat încă o dată de jucătorii Chimiei în meciul cu modesta grupare Unirea Târlungeni.

De mult nu am mai văzut un joc atât de lipsit de orice orientare tactică, o brambureală totală, în special pe faza de construcţie şi un antrenor atât de neinspirat- cum a fost Sebi Tudor la meciul acesta.

Pe un teren greu, şi pe o vreme rece determinarea este cea care contează mai mult decât valoarea fotbalistică, lucru pe care jucătorii de la Chimia nu l-au înţeles.

Cu o distanţă colosală între atacanţi şi mijlocaşii centrali, Chimia nu putea să câştige decât prin noroc meciul cu Unirea Târlungeni. Pentru că, din punct de vedere fotbalistic nu merita mai mult, prin ceea ce a arătat pe teren.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 49, dintr-un penalty uşor acordat de arbitrul Daniel Ifrim, transformat de Stegaru.

Ghiţă a egalat în minutul 71, după ce portarul Târziu a respins greşit un şut al lui Muţiu.

Două ocazii importante de gol ale oaspeţilor, dar şi o ratare a lui Muţiu, în ultimul minut, au animat finalul unui meci urât, în care remarcabil a fost doar jocul juniorului Neagu, de la Unirea Târlungeni.

Despre situaţia în cae se află Chimia Brazi după acest nou rezultat de egalitate, nu sunt prea multe de spus. Decât că, un club important la nivelul acestui eşalon riscă se se facă de râs, iremediabil.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!