NU A FOST SA FIE!

Octombrie 18, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

alexandru_avram Delta Tulcea- Petrolul Ploieşti 1-0 (1-0)

Nici de această dată Petrolul Ploieşti nu a reuşit să câştige la Tulcea. De când echipa evoluează în Liga a II-a, indiferent de antrenor, de jucători şi de alţi factori colaterali, Petrolul Ploieşti nu a reuşit să se impună pe terenul „pelicanilor”.

Însă, dacă la dispute din anii anteriori jocul gazdelor era unul consistent, de această dată Petrolul a pierdut, dar nu a fot inferioară ca joc, formaţiei gazdă.

De fapt, în prima repriză, Petrolul a fost echipa care a apăsat pe accelarator şi a reuşit să creeze câteva faze importante la poarta apărată de Olteanu.

Momentul psihologic al meciului s-a petrecut în minutul 33. Atunci Avram a scăpat singur cu portarul gazdelor, a încercat un lob, Mişelaricu a respins de pe linia porţii până la Elek, iar acesta l-a nimerit pe Grogorov, fundaşul gazdelor respingând în corner.

În loc să fie 0-1, conform cursului jocului, a fost 1-0, după un penalty făcut de Cosic şi trasformat, pe mijlocul porţii de Emil Nanu.

Aceasta avea să fie scorul final, terenul desfundat fiind principalul aliat al gezdelor pentru menţinerea rezultatului în partea secundă.

Chiar dacă a pierdut, Petrolul a arătat ca o formaţie care se poate implica în lupta pentru primele două locuri ale clasamentului, distanţa faţă de poziţia secundă fiind acum de 6 puncte.

Pentru ploieşteni , golul primit la Tulcea a fost primul în ultimele patru etape de campionat, el parafând şi primul eşec după trei victorii consecutive.

Petrolul: Vlad – Tudor, Chiriţă, Şomodean, Cosic – Minciună, Neagoie – Dumitru, Avram, Budescu – Elek.

Antrenor: Vivi Răchită

Tulcea: Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelaricu, Larie-  Horovei, V. Cretu, Pătraşcu, Liviu Ştefan- Costescu, Nanu.

Antrenor: Constantin Gache jogoscasinoonline.eu

Comments

One Comment on "NU A FOST SA FIE!"

  1. Goaga Catalin on Lun, 19th Oct 2009 10:13 pm 

    Si chiar de nu va fi, in continuare doar Petrolul va ramane pentru mine.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!