CU PALTONUL PREGATIT

Noiembrie 4, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Incredibilul îşi face loc tiptil-tiptil în fotbalul prahovean şi tinde să devină ceva anodin.

Să fii jucător la Tricolorul Breaza şi să-i spui preşedintelui „poate nu am vrut să joc la meciul cu Petrolul” este, dacă vreţi, ultima frontieră a bunului simţ pentru un sportiv.

Adică tu, mai mult jucător decât fotbalist, îţi permiţi să recunoşti că ţi-ai „lucrat” antrenorul la un meci oficial şi, colac peste pupăză, tot antrenorul e schimbat din funcţie după un asemena gest. Grotescul situaţiei, care ucide orice fair-play, este amplificat de drama pe care o trăieşte acum Florin Stăncioiu, un antrenor care, după ce a promovat echipa, aşa cum a ştiut el, prin metode de antrenament mai dure, este „pus la păstrare” de cheremul unor jucători de doi bani.

În mod cert, preşedintele Anghelache – un conducător versat – chiar dacă pare că a luat partea jucătorilor în această situaţie, „coace” el ceva.

Dacă m-aş număra printre fotbaliştii care au declarat că „poate nu au vrut să joace”, mi-aş pregăti paltonul şi mi-aş vedea de drum. Pentru că, la orice echipă din lumea asta,  nu pot fi acceptaţi fotbalişti care să joace doar când au ei chef!

Comments

2 Comments on "CU PALTONUL PREGATIT"

  1. m on Joi, 5th Nov 2009 2:40 pm 

    felicitari pt articolul despre galeria FCP … dar cu articolul asta ati dat-o in bara.ne-am saturat sa vedem cum tineti in brate un antrenor cu rezultate 0 in liga 2.lasati copiii astia sa isi faca treaba, nu sa fie injurati si batuti de antrenor.foarte bine ca s-a terminat 1-5 meciul de sambata si foarte bine ca au avut in sfarsit curajul sa vorbeasca cu nea costica si sa spuna in ce conditii fac antrenamente cu stancioiu.asa cum au promis baietii ca dupa inlaturarea de la echipa a lui stancioiu vor juca si vor da totul pt echipa, asteptam un rezultat bun in meciul de sambata cu snagov.bafta baieti.

  2. m on Joi, 5th Nov 2009 2:41 pm 

    si care este drama pe care o traieste stancioiu?
    - nu mai poate sa injure si sa bata jucatorii nu?

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!