NEMTII AR VREA SA CONSTRUIASCA UN STADION LA PLOIESTI!

Noiembrie 2, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Microsoft PowerPoint - Prezentare ILIE OANA.pps Una dintre cele mai cunoscute firme germane de construcţii, specializată în structuri sportive- Nuslli- pare interesată să investească în contruirea unui stadion la Ploieşti şi a solicitat mai multe detalii despre arena Ilie Oană.

În acest sens, astazi dimineaţă, reprezentanţii firmei din Germania s-au întâlnit cu primarul Andrei Volosevici, acesta explicându-le faptul că, deocamdată, se află în derulare licitaţia pentru stabilirea firmei care va executa lucrările de demolare a stadionului amintit, dar şi că municipalitatea vrea să construiască un centru sportiv lângă Parcul Libertăţii, aflat în zona de vest a Ploieştiului.

În prezent, firma Nuslli este cea care se ocupă de construirea stadionului Olimpic din Liban şi, totodată, cea care a construit arena Soccer City, din Johannesburg, stadion care va găzdui, în 2010, finala Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Comments

One Comment on "NEMTII AR VREA SA CONSTRUIASCA UN STADION LA PLOIESTI!"

  1. Geo on Mie, 4th Nov 2009 12:58 pm 

    Inter ciupelnita este surpriza acestui tur de campionat al ligi C Seria mizil aflanduse pe prima pozitie a clasamentului inca din startul sezonului.O impresie frumoasa pentru fotbalul judetean.BRAVO INTER.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!