CONCURENTA BENEFICA

Octombrie 27, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

cosic La începutul acestei ediţii de campionat, Pompiliu Stoica părea a fi titular incontestabil al Petrolului pentru postul de fundaş stânga. Evoluţiile lui din meciurile de verificare, dar şi lipsa unei concurenţe serioase pe post au reprezentat principalele argumente pentru titularizarea lui Pompiliu.

Situaţia s-a schimbat radical în momentul cooptării în lotul ploieştean a sârbului Bozidar Cosic, un fotbalist robust, caracterizat în principal de “răutatea” nativă a jucătorilor din această zonă geografică.

Cosic a fost titularizat şi a avut evoluţii mulţumitoare. Nu a fost impresionant, dar nici nu a făcut meciuri catastrofale.

Uşor-uşor, sârbul dă semne de oboseală şi nu ar fi exclus ca, foarte curând, Stoica să redevină titular.

Se vede că nu  a făcut pregătirea centralizată şi că are unele probleme de ordin fizic. Cred că până acum a evoluat mai mult din entuziasm”, a declarat antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, despre Cosic.

În această luptă pentru titularizare pe postul de fundaş stânga, Pompiliu Stoica are, totuşi, un atu. El este unul dintre fotbaliştii care au dat dovadă de caracter şi au venit la Petrolul într-o perioadă în care banii erau o raritate, a acceptat să joace pentru salariul propus de club (nu ca alţii care au dat bir cu fugiţii) şi , foarte important, a acceptat faptul că poate fi şi rezervă, chiar dacă are un nume în fotbalul românesc.

Comments

One Comment on "CONCURENTA BENEFICA"

  1. Telefon Nokia 5800 on Mie, 28th Oct 2009 2:02 pm 

    E greu sa faci performanta cu batrani obositi… Sa se promoveze mai mult tineretul, ca e destul.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!