CONCURENTA MARE, EXAMEN DIFICIL

Noiembrie 3, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

ionut_borcan Săptămâna trecută, Comisia Centrală de Arbitri (CCA) a organizat un nou concurs de promovare pentru arbitri şi asistenţi, la toate cele trei eşaloane fotbalistice: Liga I, a II-a şi a III-a. Printre cei 485 de concurenţi din întreaga ţară s-au aflat şi 32 de cavaleri ai fluierului originari din judeţul Prahova: Ionuţ Borcan, Ciprian Geambazu (ambii au concurat pentru un loc de asistent în Liga I), Andrei Antonie, Haralambie Ion, Adrian Illyeş şi Ovidiu Oprea Marius Diaconu, Valentin Dumitru, Emil Mateescu, Adrian Niţă, Robert Nuţu, Cătălin Popovici (au participat pentru un loc de arbitru sau asistent, după caz, la nivelul Ligii a II-a), iar Mihai Amorăriţei, George Frăţilă, Alin Gheorghe, Răzvan Ioana, Marius Petre, Ciprian Piciu, Răzvan Radu, Bogdan Banu, Bogdan Bucur, Daniel Bunea, Ştefan Călăraşu, Alexandru Chivu, Irinel Georgescu, Ionuţ Gheonea, Ionuţ Gheorghe, Stelian Mălăroiu, Sorin Nistor, Louis Oprescu, Mihai Vasile şi Valentin Zanfir şi-au încercat norocul pentru un loc sub soarele Ligii a III-a.

Nici examenul din acest an nu a fost unul ”liniştit”, în sensul că s-au modificat baremurile la proba fizică, cu mai puţin de 48 de ore înainte de concurs, spre nemulţumirea participanţilor. Nici la testarea scrisă apele nu au fost mai limpezi, afişându-se grilele de examen doar după ce a apărut un scandal în presa centrală legat de concursul organizat de CCA.

Rezultatele se cunosc  în luna decembrie

Despre ”prestaţia” fluieraşilor şi stegarilor locali la examenul organizat de forul cu sediul în Capitală, purtătorul de cuvânt al Comisiei Judeţene de Arbitri Prahova, Ionuţ Borcan (foto), ne-a declarat: ”A fost un examen greu şi sper ca rezultatele obţinute de reprezentaţii CJA Prahova să fie cât mai bune. Din păcate, Bogdan Bucur şi Irinel Georgescu au picat la probele fizice şi, deci, nu mai au nicio şansă să treacă cu brio acest examen. Din ce am vorbit cu ceilalţi arbitrii şi asistenţii prahoveni care au participat la concursul de promovare, aceştia mi-au spus că au tratat toate subiectele. Am fost anunţaţi că abia în luna decembrie se vor afişa rezultatele finale”.

Aşadar, abia în ultima lună a anului vom vedea cât de bine pregătiţi au fost arbitrii şi asistenţii prahoveni.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!